Renault Mais'de İbrahim Aybar görevi Berk Çağdaş'a devretti
-
Renault Mais'de Genel Müdürlük görevini İbrahim Aybar'dan Berk Çağdaş, şirketin pazar hedeflerinde değişiklik olmadığını söyledi
Çağdaş, genel müdürlük görevini İbrahim Aybar'dan devralması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında, sorular üzerine, "Hedeflerimizde değişiklik yok, yıl sonunda otomotiv pazarının 900,000-950,000 adet civarında gerçekleşeceğini düşünüyoruz" dedi.
Daha önce Doğuş Otomotiv'de mali işlerinden sorumlu olan Çağdaş, Eylül ayı başında genel müdürlük görevini 16 yıl yürüten İbrahim Aybar'dan devraldı. Aybar, Renault Mais Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi.
Renault ve Dacia marka araçların satışını yürüten Renault Mais'te yüzde 51 Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun (OYAK), yüzde 49 Fransız otomotiv üreticisi Renault'nun payı bulunuyor.
OTOMOTİV VE ÇİMENTO SEKTÖRLERİ AYRILACAK
Ordu mensuplarının yardımlaşma ve emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, fonu 2020-2030'lu yıllara taşıyacak şekilde organizasyon yapısında değişiklikler yapılacağını belirterek, şu ana kadar birlikte yürütülen otomotiv ve çimento işlerinin birbirinden ayrılacağını söyledi.