Advertisement
HABERLER ABONE OL

HANDE BERKTAN

Shopify, içerik oluşturuculara yeni gelir modeli sunan Collabs'i başlattığını duyurdu.

Shopify Ürün Direktörü Amir Kabbara, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Shopify, dünyanın en iyi bağımsız markalarının işlerini kurmak için gittikleri yer. Shopify Collabs ile bu süreci kolaylaştırıyoruz.” dedi.

İçerik oluşturucular, Shopify Collabs hesabına başvurarak, hedef kitlelerine uygun Shopify satıcılarına göz atabiliyor ve beğendikleri markaları bulduklarında onlarla ortak olabiliyor. Diğer taraftan içerik oluşturucular, Shopify'ın bio aracındaki Linkpop'u kullanarak sosyal medyada paylaşmak üzere ürünlerinin bir listesini de oluşturabiliyorlar.

Şirket, ödeme yapısının her satıcıya göre farklılık gösterebileceğini ve içerik oluşturucuların fonlarını doğrudan PayPal hesaplarından alabileceklerini açıkladı.

Shopify, Collabs'in içerik oluşturucuların para kazanmasını kolaylaştırırken bağımsız işletmelere yeni bir satış ve pazarlama kanalı sağladığını belirtti. Satıcılar, yeni Collabs teklifine katılıp mağazalarını ve ürünlerini keşfederken, içerik oluşturucular söz konusu satıcının topluluğuna katılmak için başvuru yapabiliyor.

Ortak çalışmalar daha sonra içerik oluşturucular ve satıcılar arasındaki ilişkiyi yönetmek ve içerik oluşturucunun benzersiz bağlantılar ve indirim kodları gibi ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olmasını sağlamak için kullanılabiliyor.