BloombergHT'ye ABD'den özel ödül
-
Türk-Amerikan İş Konseyi ve Amerikan-Türk Konseyi tarafından düzenlenen konferansta BloombergHT ve Kerem Alkin'e "medya özel ödülü" verildi
Bloomberg HT, bu önemli ödüle Türkiye’yi uluslararası medya dünyasında başarılı temsili ve gösterdiği yüksek başarı ile layık görüldü. Washington’da düzenlenen törende ödülü Bloomberg HT Ekonomi Direktörü Prof. Dr. Kerem Alkin, ATC Yönetim Kurulu Başkanı Büyükelçi Ricard Armitage’den aldı.
Prof. Dr. Kerem Alkin, ödülü almaktan dolayı duyduğu mutluluğu paylaşırken, “ Ciner Medya ve Bloomberg Television stratejik ortaklığı ile Türk yayın dünyasına girmiş olan Bloomberg HT, Bloomberg'i dünya çapında ünlü kılmış olan hız, tarafsızlık ve kesinlik ilkelerini Türkiye'de aynı şekilde sürdürerek kısa sürede mutlaka takip edilmesi gereken bir kanal olmuştur. 2010 Ocak ayında Türkçe olarak yayına başlayan Bloomberg HT’nin bu önemli ödülü almasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bu ödülü bize layık gören Türk- Amerikan İş konseyine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.