Advertisement
HABERLER ABONE OL

EKONOMİ FİNANS

1- Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"na katılacak. (İstanbul/10.00)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, "Türkiye-Macaristan 8. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı"na başkanlık edecek.

- Bakan Varank, Macaristan Ulusal Meclis Başkanı Laszlo Köver ve Macaristan Ekonomik Kalkınma Bakanı Marton Nagy ile görüşecek, Macaristan'daki Türk iş insanlarıyla bir araya gelecek. Budapeşte)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul PPP Week Programı"na ve "Cebeci Mahallesi Kapalı Pazar, Otopark ve Galericiler Sitesi Temel Atma ve Yatay Delgi Yağmur Suyu Kanalı Açılış Töreni"ne katılacak. (İstanbul/10.00/14.00)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu rakamlarını açıklayacak. ​​​​​​​(Ankara/10.00)

5- Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aralık 2022 dönemi merkezi yönetim bütçe denge tablosunu açıklayacak. (Ankara/11.00)

6- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 7 ve 10 yıl vadeli devlet tahvillerinin yeniden ihraç ihalelerini gerçekleştirecek. (Ankara)

7- Türkiye İstatistik Kurumu, Kasım 2022 dönemi ücretli çalışan istatistikleri ile Aralık 2022 dönemi Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi verilerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (TBMM/11.00)

2- Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmi davetli olarak bulunduğu İngiltere'de Savunma Bakanı Ben Wallace ile görüşecek. (Londra)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bosna-Hersek Bakanlar Konseyi Başkan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Bisera Turkoviç ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara/11.30)

2- Dünya Ekonomik Forumu, İsviçre'nin Davos kasabasında "Parçalanmış Bir Dünyada İşbirliği" temasıyla başlayacak. (Davos)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binasının açılışına katılacak. (İstanbul/11.00)