Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Lider Faktoring, Ağustos 2011’de uluslararası bankacılık grubu Credit Suisse’ten sağladığı 130 Milyon TL uzun vadeli kredi tutarını 237 Milyon TL’ye yükseltti.

Bu kredi ile; Lider Faktoring vade ve tutar bakımından sektörde ilk olarak gerçekleştirilen kredi işlemine öncülük etmiş oldu. Söz konusu kredi ile sağlanan yeni kaynağın; KOBİ’lerin fonlanması amacıyla, Lider Faktoring’in gerçekleştireceği faktoring işlemlerinde kullanılacağı belirtildi.

Lider Faktoring Genel Müdürü Can Güney konuya ilişkin değerlendirmesinde; “Sektörün en eski ve önde gelen şirketlerinden biri olan Lider Faktoring olarak; büyüyen Türk Ekonomisi’ne kaynak yaratmayı ve bu kaynağı, her zaman çözüm ortağı olarak yanlarında olduğumuz KOBİ’lerin işletme sermayesi ihtiyacının fonlanmasında kullanmayı, kendimize görev biliyoruz. Bu amaçla; sürekli büyüyen ve temsilcilikler açan Lider Faktoring; müşteri odaklı çalışmak ve 17.000’i aşan KOBİ müşterisine daha hızlı hizmet vermek için, 23 temsilcilikle hizmetlerimize devam etmekteyiz” dedi.