Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Kaka'yı transfer etmek istediği çok konuşulmuştu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Kaka ile görüştüklerini ancak Brezilyalı yıldızın İspanya'da futbol hayatını sürdürmek istediği için transferin gerçekleşmediğini söyledi.
 
Cnbc-e'de bir programa katılan Aysal, futbolun patronunun Fatih Terim olduğunu belirterek, ''Hocanın istemesi halinde devre arasında transfer yaparız'' dedi.

Aysal ayrıca, eski oyuncuları Arda Turan'la ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Ünal Aysal, "Atletico Başkanı'na "ödemelerde zorlanıyorsanız Arda'yı geri alırız" dedim ama kabul etmediler. Bu yüzden transfer olmadı'' şeklinde konuştu.

Kulübün mali yapısının UEFA kriterlerine uygun olduğunu yineleyen Başkan Aysal, sermaye arttırımı konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hisse senedi almadığını vurgulayan Ünal Aysal, ''Hisse senedi aldığım konusu spekülasyondur. Şaibe altında hiçbir şey yapmam. Galatasaray başkanlığım bitene kadar da hiçbir hisseyi alıp satmam. Ben bağımsız kararlar almaya çalışıyorum. Camiama karşı bir şeref sözüm var. Bu konuda ismi geçen şahsı aradım. O da bana 1 kuruş dahi Galatasaray hissesi almadığını söyledi'' diyerek camianın önde gelen isimlerinden İnan Kıraç'ı kastetti.

Advertisement