Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL


Siirt Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonunda sanatçı Şafak Sezer, Hamdi Kahraman ve Serkan Şengül'ün katıldığı GDO Kara Kedi filminin galası, Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Sezer, Vali Ahmet Aydın, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ile gösterimden önce pasta kesti. Siirt'te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Şafak Sezer, tüm vatandaşları Siirt'e davet etti.

Vali Aydın da Sezer ve arkadaşlarına teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin ilin tanıtımı açısından önemli olduğunu söyledi.

Siirt'i ve Siirt'in güzelliklerini tanıtmak amacıyla birçok faaliyet planladıklarını ifade eden Vali Aydın, ''Bu tür etkinlikler ilimizin tanıtımı açısından çok büyük yarar sağlıyor. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinlikler gerçekleştireceğiz'' dedi.

Sinemaseverlerin yoğun ilgi göstermesi nedeniyle zaman zaman izdihamın yaşandığı gala, kokteyl ve filmin izlenmesi ile sona erdi.

Bu arada birçok sinemasever Sezer ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.

Galaya kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Baro Başkanı M.Cemal Acar, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başkan Vekili Nedim Kuzu ile davetliler katıldı.

Senaryosu ve başrolünü Şafak Sezer'in üstlendiği ve Murat Aslan'ın yönettiği filmde, Volkan Başaran, Hamdi Kahraman, Serkan Şengül, Demet Bölükbaşı, Melisa Eslı Pamuk, Erdem Akakçe ve Şener Kökkaya rol alıyor.