Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile yapılan maçın ardından BJK İnönü Stadı'nın numaralı tribününde yaşanan olayları kınadı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması için emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği yapılacağı belirtilerek, şöyle denildi:
"Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Beşiktaşımızın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz.
Bu müessir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır."