Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçlarında 2-0 mağlup oldukları Galatasaray'ın çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahan, "Takım karakterimize uygun olarak mücadele ettik. Rakibimizin kalitesini biliyorduk. Oyuncularım da bunun bilincinde iyi mücadele ettiler. Maçın skorunu, Galatasaraylı futbolcuların kalitesi belirledi. Kendi hatalarımızın bize pahalıya mal olduğu bir maçı geride bıraktık" dedi.

Kalitesi ve karakter seviyesi yüksek, gurur duyduğu bir takıma sahip olduğunu anlatan Şahan, "Grup etabına gelirken de bizim için önemli rakipleri eledik. İlk kez bir Süper Lig takımıyla karşılaştık ve kaybettik. Yine Süper Lig ekiplerine karşı oynayacağız. Sahadaki her dakikamızı kendimize yakışan işler yaparak değerlendirmek zorundayız. Skora da etki edebilirsek, yenebileceğimiz takımlar olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray karşısında başarılı kurtarışlara imza atan Tokatspor kalecisi Mehmet Dönmezdemir ise kazanmak için geldiklerini söyledi. Aleyhlerine çalınan iki penaltının yanlış karar olduğunu savunan Dönmezdemir, Amrabat'ın attığı golde de ofsayt olabileceğini ifade etti.

Mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarını tebrik eden Dönmezdemir, "İyi mücadele ettik. Galatasaray bir dünya devi. Keşke kazansaydık ama en azından izleyenler için güzel bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Konuk ekipten Serkan Doğan da gruptan çıkabilecek güce sahip olduklarına inandığını vurguladı.