Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea karşısında kötü oynadıklarını ve hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Mancini, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Chelsea karşısında kötü bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Didier de iyi oynamadı, gol atma şansı olmadı. Şansınız yoksa zordur. Maçla ilgili bir şey söylemek zor çünkü iyi oynamadığımız için hayal kırıklığına uğradım ve üzgünüm. Taraftarlarım için çok üzgünüm çünkü onlar sahadaki en iyi oyunculardı. Maçla ilgili konuşmak çok zor" diye konuştu.

Maçın zor geçeceğini bildiklerini ve gol atabilecekleri konusunda güvenleri olduğunu ifade eden Mancini, oyuncularıyla konuşacağını, bu seviyede futbol oynamak için çok çalışmak gerektiğini kaydetti.

Tecrübeli oyuncuların bile yeterince iyi performans sergilemediğini dile getiren Mancini, Burak Yılmaz'ı kötü oynadığı için oyundan aldığını söyledi.

İtalyan teknik adam, "Chelsea bu yıl Şampiyonlar Ligi'ni yine kazanır mı" sorusuna, "Tüm takımlar kazanabilir. İki yıl önce kazandığını dikkate alırsak, Chelsea'nin şansı olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi.

Mancini, bir soru üzerine, "Fenerbahçe ile aradaki puan farkını kapatmak istiyoruz, elimizden gelenin en iyisi yapmak istiyoruz. Çünkü iyi bir iş çıkaramıyoruz" dedi.

Deneyimli teknik adam, Premier Lig'de şampiyonluğu kimin göğüsleyeceğinin sorulmas üzerine de Manchester City'i daha şanslı gördüğünü söyledi.