Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Turkcell Grubu, sektörde yaşanan hızlı gelişmelerin ortaya çıkardığı ihtiyaçlar doğrultusunda insan kaynağını güçlendirmeye devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Grubu, hayata geçirilen yeni yatırımlar ve artan insan kaynağı ihtiyacına yanıt vermek üzere 2017’de 250’si GNÇYTNK programında geleceğin lider adayı olmak üzere 2 bin 300 kişiyi daha istihdam etmeyi planlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Türkiye’nin Turkcell’i" olarak yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Turkcell Grubu olarak entegre telekom hizmetleri pazarında liderlik vizyonuyla çalışıyoruz. Bu doğrultuda altyapımızı güçlendirecek yatırımlar yaparken, müşterilerimizin yeni ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda insan kaynağımızı da güçlendiriyoruz. Yaptığımız yatırımlarla Türkiye pazarındaki iddiamızı bölgeye taşıyoruz. 4.5G altyapısı ve bu omurga üzerinde yapılandırdığımız gelişmiş ürün ve servisler, sadece Turkcell’lilerin değil, Türkiye’deki ve bölgedeki tüm operatör abonelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

 

AA