Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliğinde gerçekleştirilen “En Güçlü CFO | Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Yöneticisi” araştırması bütün hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin en etkin 50 CFO’sunun belirleneceği çalışmanın sonuçları Mayıs 2017’de açıklanacak.

CFO fonksiyonunun stratejik önemine dikkat çekebilmek, CFO fonksiyonunun değerini vurgulamak amacıyla Fortune Türkiye ve DataExpert, Türkiye’nin En Etkin CFO’larını belirliyor. Türkiye’nin en büyük bin şirketinin finansal performanslarının ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performanslarının değerlendirildiği araştırmanın sonuçları Mayıs ayında açıklanacak.

En Güçlü 50 CFO ödülleri, CFO Summit 2017’de Bloomberg HT, Business HT ve Habertürk Gazetesi’nin medya sponsorluğunda düzenlenecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.

Finans gündeminin ve CFO’ların stratejik rolünün masaya yatırılacağı Zirve, iş dünyası, ekonomi ve finans alanından pek çok önemli isme ev sahipliği yapacak. Zirve’nin açılış konuşmalarını TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ve İTO Başkanı İbrahim Çağlar yapacak.

Türkiye’de faaliyet gösteren 400’ün üzerinde önemli şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımının hedeflendiği CFO Summit 2017, 11 Mayıs Perşembe günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de gerçekleşecek. Zirvenin ayrıntıları www.cfosummit.com.tr adresinden takip edilebilir.