Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

DENİZLİ (A.A) - 01.12.2010 - Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ''Hedefimiz Türkiye'yi, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına taşımak'' dedi.

Kavaf, bir dizi etkinliğe katılmak için geldiği Denizli'de Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Ziyarete Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de katıldı.

Bakan Kavaf, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada ''Hedefimiz Türkiye'yi, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına taşımak. Bu kapsamda Türkiye içerisinde Denizli'nin vizyonu ve konumuyla ilgili bir gelecek vizyonu oluşturmak ve bununla ilgili bir yol haritası belirlemek için çalışıyoruz. Odalarımızla bunları istişare ediyoruz'' dedi.

Kavaf, Denizli'nin sanayi şehri olduğu kadar tarım, hayvancılık ve buna dayalı sanayilerinde hızla geliştiği bir il olduğunu sözlerine ekledi.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili'nin toplantının basına kapalı olarak gerçekleştirilecek kısmında Denizli Ticaret Borsası'nın faaliyet alanlarıyla ilgili bilgi vereceği belirtildi.