Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Avea'nın sunduğu SIM Kart, yükleme kart ve sanal kontörlerinin yanı sıra sunulacak diğer tüm ürünlerin satış ve dağıtımında ''Avea Distribütörü'' olarak hizmet veren Telpa Telekomünikasyon, Avea Jet Modem ailesinin de yetkili distribütörü olarak hizmet vermeye başladı.

Avea'nın açıklamasına göre kuruluş, sektör tecrübesi ve yaygın satış ağı ile GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Telpa Telekomünikasyon ile sürdürdüğü distribütörlük anlaşmasının alanını genişletti. Bu kapsamda Telpa Telekomünikasyon, Avea jet modem ailesinin de yetkili distribütörü olarak hizmet vermeye başladı.

Telpa, Avea'nın sunduğ; SIM Kart, jet modem, yükleme kart ve sanal kontörlerinin yanı sıra müşterilerin beğenisine sunulacak diğer tüm ürünlerin satış ve dağıtımları için Avea Distribütörü olarak hizmet veriyor.

Avea'nın Telpa ile 2010 yılı son çeyreğinden itibaren başladığı 7,2 Mbps özellikli modem satış stratejisinin devamı olarak minimum 7,2 Mbps özellikli modem satışı yapılacak, buna ek olarak Avea jet wifi MF 30, 21 ve 43,2 Mbps;lik Avea ürünleri de Telpa stoklarında olacak.