Advertisement

Uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan ve 135 gündür tedavi gören sanatçı İbrahim Tatlıses'in, sol kolunu oynatmaya başladığı ve merdiven çıkabildiği öğrenildi.

Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, 55 gündür tedavi altında olan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunda olumlu gelişmeler yaşandı.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu kafasından yaralanan ve sol tarafında problem yaşanan Tatlıses'in, Almanya'daki doktorların yaralanmasına bağlı olarak, 'sol kolundan umut beklemeyin' dediği, buna rağmen Tatlıses'in sol kolunu oynatmaya başladığı ve ambulansla geldiği merkezde merdiven çıkabildiği öğrenildi.

Ayrıca, İbrahim Tatlıses'in merkezde şarkı söylediği ve konser hazırlıkları yapmaya başladığı bildirildi.

Almanya'da tedavi gördüğü merkezden, halen tedavisi süren merkeze Tatlıses'i ziyarete gelen doktorların da durumundaki gelişmeyi görünce çok şaşırdıkları öğrenildi.

İbrahim Tatlıses'in sol kolunun iyileşmesinde, tedavisinde kullanılan hidro terapi ve fizyo terapi metotlarının etki yaptığı, sanatçının da bu tedaviye katılımının üst düzeyde olduğu ve ek tedaviler istediği, iyileşmesindeki başarının kendi çabasıyla olduğu kaydedildi.

Tatlıses, 14 Mart'ta, Şişli'deki Nurol Plaza'da bulunan stüdyoda çekilen İbo Show programından çıkışı sırasında uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanmıştı. Şarkıcı, bir süre Acıbadem Maslak Hastanesinde tedavi gördükten sonra, 6 Nisan'da Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau Kliniğine gitmişti.

Burada 26 gün süren tedavisinin ardından 2 Haziran'da Türkiye'ye dönen Tatlıses, Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görmeye başlamıştı.

Tatlıses'in, Almanya'da Ağustos ayının sonuna doğru ikinci ameliyatı geçireceği öğrenildi.