Advertisement

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keşan Belediyesporlu futbolcuları taşıyan yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması nedeniyle 2 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı var.

Edinilen bilgiye göre, Keşan Belediyesporlu futbolcuları Alanya'ya götüren 34 FN 5809 plakalı otobüs, Korkuteli-Fethiye yolu Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Çok sayıda ambulansın olay yerine sevk edildiği kazada, 2 kişi öldü.

Kazada 1'i ağır çok sayıda kişi yaralanırken, yaralılar Korkuteli'ndeki hastanelere kaldırıldı.

Keşan Belediyespor'un kamp çalışmaları için Alanya'ya gittiği bildirildi.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 11'inci Grup'ta mücadele eden Keşanspor'u taşıyan otobüsün Antalya'nın Korkuteli ilçesinde uçuruma yuvarlanması sonucu yaralananlar arasında bulunan futbolcu Güner Yıldız'ın da hayatını kaybetmesi sonucu ölenlerin sayısı ikiye çıktı.

Korkuteli'nin Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanan, Keşan Belediyesporlu futbolcu, teknik heyet ve idarecileri taşıyan otobüste yaralanan 21 kişi arasında yer alan stoper Güner Yıldız'ın, kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki yaralılardan Burak Subaşı'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Keşanspor Altyapı Koordinatörü Serkan Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 günlük kamp çalışması için Alanya'ya giden kafilenin geçirdiği trafik kazası haberinin şok etkisi yarattığını söyledi.

Eski başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetin Antalya'ya hareket ettiğini dile getiren Bayraktar, kazanın takım üzerindeki etkisinin ağır olduğunu kaydetti.

Eski Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan da iki kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Diğer sporcuların sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Alkan, yarın taburcu olabilecek sporcuların Antalya'ya giden heyetle döneceğini söyledi.

Keşanspor kafilesini taşıyan otobüsün Korkuteli'nin Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlanması sonucu 21 kişi yaralanmış, futbolcu Can Çetinkaya ölmüştü.

-Keşanspor Kulübü Başkanı Kuru: Acımız büyük-

Keşanspor Kulübü Başkanı Sadi Kuru, kafilelerini taşıyan otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 2 sporcunun ölmesinden ve 20 kişinin yaralanmasından dolayı acılarının büyük olduğunu söyledi.

Kuru, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün meydana gelen kazada futbolculardan Güner Yıldız ile Can Çetinkaya'nın hayatını kaybettiğini, kendisi ile birlikte 20 kişinin yaralandığını anımsattı.

Yaşadıkları kaza nedeniyle üzüntülerinin büyük olduğunu belirten Kuru, şöyle devam etti:

''Can Çetinkaya ve Güner Yıldız'ın yaşamını yitirmesi camiamızı büyük üzüntüye boğdu. Keşanspor camiası olarak hayatını kaybeden sporcularımızın ailelerine baş sağlığı ve yaralı sporcularımıza da acil şifalar diliyoruz. Öte yandan acımızı paylaşan ve kazayla ilgili her türlü yardımı yapan başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere acımızı paylaşan tüm kulüplerimize, Keşan'da olayı büyük bir hassasiyetle takip ederek kaza haberini alır almaz ilgilerini esirgemeyen tüm yetkililere, taraftarlarımıza ve Keşanlılara da teşekkürlerimi iletiyorum.''