Bloomberg HT Haberler Akbank'a "En iyi özel bankacılık ödülü"
PİYASALAR

Akbank'a "En iyi özel bankacılık ödülü"

  • Euromoney tarafından verilen özel bankacılık ödüllerinde bu yıl Akbank, 4. kez Türkiye'nin en iyi özel bankacılık kuruluşu seçildi

Giriş: 20 Şubat 2011, Pazar 07:17
Güncelleme: 20 Şubat 2011, Pazar 07:17

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney, 2011 değerlendirmesinde bu yıl 10. yılını kutlayan Akbank Private Banking'i "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" seçti. Toplam yönettiği portföy tutarı 20 milyar TL'yi aşan Akbank Private Banking sözkonusu ödülü altı yılda dördüncü kez kazanırken ulaşılması güç bir başarıya da imza attı.

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney'nin her sene verilen ve "özel bankacılık liginin Oscar'ı" olarak da tanımlanan"En iyi özel bankacılık kuruluşu" ödülünü Türkiye adına dördüncü Akbank almış oldu.

Akbank Private Banking "Super Affluent - Varlık Seviyesi Yüksek","Relationship Management - Müşteri İlişkileri Yönetimi", "Lending Solutions- Kredi Çözümleri", "Real Estate - Gayrimenkul Danışmanlığı" ve "Inherited Wealth & Business - Varlık Yönetimi" kategorilerinde de "Türkiye'nin En İyisi" olarak gösterildi.

"Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" ödülünün de eklenmesiyle Akbank'ın başarısını bir kez daha kanıtladığını söyleyen Akbank