Advertisement

Borsa İstanbul tarafından paylaşılan basın bülteninde kurumun yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla kote şirketler için tanıtım videoları hazırlamaya başladığını duyurdu.

Duyuruda, “Yatırımcılarını en iyi ve en doğru şekilde bilgilendirmeyi görev edinen Borsa İstanbul; kote şirketlerin yetkililerinin kendilerini tanıtacakları, uzun vadeli hedeflerini anlatacakları videoların Borsa İstanbul sosyal medya ve dijital platformları üzerinden paylaşılmasının bu bilgilendirmenin önemli bir parçası olacağına inanıyor.” dendi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, konuyla ilgili açıklamasında “Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerimizin bilinirliğini artırmak, aynı zamanda yatırımcılarımızı şirketlerimiz hakkında bilgilendirmek amacıyla bizi de heyecanlandıran yeni bir projeye başladık. Projemiz ile Borsa İstanbul’da farklı pazarlarda işlem gören ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketlerimizin tanıtım videoları çekilecek.” dedi.

Atilla'nın açıklamalarına göre tanıtım videolarında şirketlerin üst düzey yetkilileriyle gerçekleştirilecek uzun vadeli hedefler ve stratejilerine ilişkin röportajlar olacak.

Ayrıca şirketlerin üretim tesislerinin görünütülerinin de yer alacağı tanıtımlarda şirkete ilişkin temel bilgiler de yer alacak.

Borsa İstanbul çatısı altında yer alan dijital platformlar üzerinden kamuoyu ile paylaşılacak videolara, kurumun Youtube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilecek.