Advertisement
HABERLER ABONE OL

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı ziyareti sonrası basın açıklaması yapacak, Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Programı Lansmanı'nda konuşacak. (Lefkoşa/12:15/Güzelyurt/19:30)

2- TBMM'den

- Genel Kurulda, Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.

- Anayasa ve Adalet Karma Komisyonunda, DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke ele alınacak. (TBMM/14:00/10:00/11:00)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 9. Bilim Festivali (BilimFest) açılış törenine katılacak.(Konya/20:00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi 5G Faz 2 Bilgilendirme Toplantısı'na iştirak edecek. (Ankara/11:30)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu toplantısında faiz kararını açıklayacak. (Ankara/14:00)

4- TCMB, Haziran ayına ilişkin finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksi rakamları ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10:00/14:30)