Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Yargıtay'ın şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bağdat Caddesi'nde sarı-lacivertli taraftarlarla buluştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki taraftar karşılamasının ardından Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle, takım otobüsüne binerek Fenerbahçeli taraftarların toplandığı Bağdat Caddesi'ne geldi.

Yıldırım için karşılama organizasyonu hazırlayan çok sayıda taraftar erken saatlerden itibaren caddede beklemeye başladı. Yönetici kafilesini taşıyan otobüs, kalabalığın daha çok olduğu Şaşkınbakkal semtine geldiğinde otobüs duraksayarak ilerlemeye başladı.

-Yıldırım: "Fenerbahçe bu ülkenin emniyetidir"

Aziz Yıldırım, Bağdat Caddesi'nde kendisini coşkuyla karşılayan taraftarlara otobüsün içinden mikrofonla seslendi.

"Fenerbahçe'nin korkmaz ve yıkılmaz taraftarı" diyerek sözlerine başlayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Hakkımızda ferman verilmiş, kalemimiz kırılmış. Geldik. Biz inanmış insanlar ne fermandan korkarız ne de mapusluktan. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Birlik, beraberliğinizi hiçbir zaman bozmayın. Fenerbahçe, bu ülkenin her şeyine karar verecek, kulübüyle taraftarıyla bu ülkenin emniyetidir, son kaledir."

Aziz Yıldırım'ın, "Herkes Fenerbahçe'yi teslim alamamaktan..." diyerek başladığı cümlesi taraftarların "Dik dur başkan, Fenerbahçeliler seninle" tezahüratıyla yarım kaldı.

Kendisine ve ekibine verilen destekten dolayı taraftarlara teşekkür eden Yıldırım, "Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için sağ olun, var olun. Hiç merak etmeyin, 16 yıl önceki Aziz Yıldırım neyse bugün ve yarın da odur, o olacaktır" ifadelerini kullandı.

-Diğer takım taraftarlarından destek-

Sarı-lacivertli taraftarların Aziz Yıldırım'a yaptığı karşılamaya diğer kulüp taraftarları da destek verdi.

Beşiktaşlı bir taraftar, siyah-beyazlı büyük bir bayrağı sallayarak Fenerbahçelilerin arasından Aziz Yıldırım'a destek verdi. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın amblemlerinin yer aldığı atkıları da taraftarların açtıkları görüldü.

Aziz Yıldırım, otobüsün içine bazı çocuk taraftarları alarak onlarla kısa süre sohbet de etti.

-Bağdat Caddesi'nde 2 saat

Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yer aldığı otobüs, Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına yaklaşık 2 saatte gidebildi.

Bu sürede Yıldırım'a tezahüratlarla destek veren taraftarlar, çok sayıda meşale yakıp havai fişek attılar. Takım otobüsünün önünde yavaş bir şekilde ilerleyen taraftarlar, sloganlar atarak Yıldırım hakkında verilen karara da tepki gösterdi.

Bu arada sık sık yöneticiler otobüsün içinde anonslar yaparak, taraftarların yolu açması gerektiğini ifade ettiler. Taraftarların Aziz Yıldırım'ı karşılama gösterileri sırasında Bağdat Caddesi'nde uzun süre trafik aksadı.

Bağdat Caddesi'nden Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçen Yıldırım, burada kulüp çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun bu akşam saatlerinde bir araya gelerek toplantı yapması bekleniyor.