Advertisement
SEYAHAT ABONE OL

İngiliz Telegraph'ın seyahat yazarı Jane Archer, Disney'in 10 yıl sonra yeniden seferlerine başlayan ve eskisinden çok daha büyük olan gemisini anlattı. Archer, yenilenmiş Disney Hayal Gemisi'nin, su parklarını sevenler dahil, birçok insana hitap ettiğini belirtiyor.

Disney Gemisi'nden, Kaptan Mickey'nin, hayal gücünde sınır tanımadığı; bu kez lüks ve rahatlıkta da birçok imkân sunduğu gözlerden kaçmıyor. Gemide çocuklar için kaydıraklardan, hız trenlerine ve su parklarına kadar birçok alan varken, büyükler ve gençler için de barlar ve otel lobilerinden farksız dinlenme mekanları bulunuyor.

Ancak Disney Gemisi'nin fiyatları da bu kez öncekilerden ve diğer gemi seyahatlerinden daha pahalı kaçıyor. Tek kişilik akşam yemekleri 75 dolara ulaşıyor.

Disney Gemisi, üç, dört ve beş'er gecelik seyahat seçenekleri sunuyor. Port Carneval'den başlayan yolculuklar, Bahama ve Karayip Adaları'na doğru uzanıyor. Örnek bir Disney Hayal Gemisi yolculuğu ise 11 gece denizde seyahat ve konaklama yaklaşık 1,249 dolara mâl oluyor. 11 günlük yolculuğun 7'si ise, Disney's Pop Century Resort Otelleri'nde konaklamayı da içeriyor.

Daha fazla bilgi için www.virginholidayscruises.co.uk