Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, Spor Toto Süper Lig'de bugün Samsunspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmayı kazanarak, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi.

İsveçli futbolcu, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Samsunspor karşısında kendilerini zor bir maçın beklediğini dile getirerek, ''Bu maç son oynadığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından daha zor olacaktır. Samsunspor'a karşı ilk maçta kendi sahamızda galibiyet almıştık ama şimdi daha zor bir mücadele bizi bekliyor. İyi bir ekibe karşı oynayacağız ama bizim yapmamız gereken, tüm takımın yüzde 100 konsantrasyonla sahaya çıkması ve maçı kazanmak istemesi'' dedi.

Samsunspor maçını kazandıkları taktirde üst üste 8. galibiyetlerine ulaşacaklarını belirten Elmander, ''Samsunspor maçı çok önemli. Kazanırsak, 8. galibiyetimizi alacağız. Galibiyet serisini devam ettirerek, daha ileri götürmemiz gerekiyor. Parmağımdaki sakatlık geçen maçta performansımı etkilemiş olabilir. Maçın ilk dakikalarında bir pozisyonda parmağımı çarptıktan sonra biraz sakınarak oynadım. Umarım Samsunspor maçında böyle olmaz ve iyi bir Johan Elmander seyredersiniz'' diye konuştu.

Advertisement