HABERLER
SunExpress artan yaz talebi için ek 8 uçak kiraladı
-
SunExpress, bu yaz 6 uçağı pilotlarıyla birlikte kiralayarak filosuna katacağını, artı 2 uçakla da operasyonel leasing yapacaklarını duyurdu.

Giriş: 11 Mayıs 2022, Çarşamba 11:19
Güncelleme: 11 Mayıs 2022, Çarşamba 11:19
SunExpress Hava Yolları CEO'su Max Kownatzki, rezervasyon rakamlarında rekor kırdıkları 2019'u aştıklarını, artan talebe yanıt vermek üzere filoya 8 uçak daha ilave etme kararı aldıklarını söyledi.
6 uçağı pilotlarıyla birlikte kiralayarak filoy akatacaklarını belirten Kownatzki, artı 2 uçakla da operasyonel leasing yapacaklarını duyurdu.
SunExpress'in Boeing'den alınan 9 uçakla filosunu 67'ye çıkardığını, geçen yıl 6 milyon olan yolcu sayısını bu yıl 10 milyona taşımayı hedeflediklerini aktaran Kownatzki, rezervasyon hareketliliğinin bu hedefin yakalanacağını gösterdiğini kaydetti.