Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya dengeli ve ölçülü duygularla başlıyoruz. Bu Pazartesi enerjimiz düşük olabilir. Kendimizi yorgun hissedebiliriz. Bu birkaç gün başkalarının söylediklerine ve yönlendirmelerine dikkat etmemiz gerekecek. Salı günü güneş yay bucuna geçecek ve özgür, rahat, sabırsız ve eğlenceli yanlarımızı ortaya çıkaracak. Cuma günü merkür yay burcunda gerilemeye başlıyor. Önemli işlerimizi ve anlaşmalarımızı Çarşamba gününe kadar tamamlamalıyız. Yine Cuma günü yay burcunda bir güneş tutulması yaşanacak. Bu etkiden en fazla yaylar, balıklar, ikizler ve başak burçları etkilenecek. Bu tarih ve sonrası önemli konu ve olaylarla hayatımızın değişimine şahit olabiliriz.

Koç Burcu: İlişkilerinizde ve özel hayatınızda dengeli ve uyumlu olacağınız bugün, ortaklaşa çalışmalarınızda da kendinizi rahatlıkla göstereceksiniz. Sosyal çevrenizde ve işin içinde arkadaşlarınızın olduğu konularda parasal anlamda bazı aldanmalar oluşabilir aman dikkat.

Boğa Burcu: İş ortamlarınızda oldukça uyumlu ve adaletli davranacağınız bugün, kavga, gürültü ve sıkıntılı ortamlardan mümkün olduğunca kaçmak isteyeceksiniz. Ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda  enerjiniz düşük çalışabilir, bu alanda duyacaklarınıza karşı dikkatli adımlar atın.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınız veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz olumlu etkiler altında olacak. Grupsal işlerinizde bazı beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda ortaya çıkacak bir seyahat sizi bazı konularda yanıltabilir. İş alanlarınızda enerjiniz düşük çalışacak.

Yengeç Burcu: Bugün aile büyüklerinize veya kendi ailenize karşı dengeli ve uyumlu tavırlar sergileyeceksiniz. Aşk, eğlence hayatınıza yönelik harcamalarınız ve para konularında beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin çünkü koşullar sizi aldatabilir.

Aslan Burcu: Bugün iletişim halinde olacağınız insanlara karşı adaletli ve uyumlu tavırlarınız ön planda olacak. Ev ve aile hayatınızda eşinizin veya sevdiğiniz insanın sizi yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. Girişimlerinizde işler sizin istediğiniz gibi gelişmeyecek.

Başak Burcu: Haftaya maddi konularınız gündeminizde olarak başlıyorsunuz. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar, gerek işleriniz, gerekse sağlığınız konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Bu alanlarda kendinizi yorgun, enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün  evinizle ve ailenizle ilgili konularda  duygusal tepkileriniz yüksek olabilir. Haftaya kendi isteklerinize kanalize olarak başlayabilirsiniz. Maddi konularda kafanızda yanlış hesaplar yapabilir veya çevrenizin sizi bu alanlarda kandırmasına izin verebilirsiniz. Dikkat.

Akrep Burcu: Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bugün kendinize saklayabilirsiniz.  Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda bugün cesaretiniz düşük olabilir. Aile hayatınızın sizi bazı konularda yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Yay Burcu: Haftaya sosyal çevre alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde adil ve uyumlu tavırlarınız ön planda olacak. Enerjiniz düşük olduğundan, yakın çevrenizin size söyleyecekleri cesaretinizi kırabilir, onlara kulak vermemeye çalışın.

Oğlak Burcu: Haftaya iş alanlarınız ve bu alanlarda yapacaklarınız aktif olarak başlıyorsunuz. İnsanların ilgisini kolaylıkla çekeceksiniz. Arkadaşlarınızla para muhabbetlerine girerken dikkatli olun, çünkü istemeden de olsa sizi bu alanlarda yanıltabilirler. Kendinize olan güveninizi yüksek tutmaya çalışın.

Kova Burcu: Haftaya rahat etkiler altında başlıyorsunuz. Dış ortamlar, dış mekanlar ilginizi daha çok körükleyebilir. Hayatınızdaki oluşumların sizi yanlış yönlendirmesine, özellikle iş alanlarınızda farklı yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Bu günlerde beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Balık Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları daha fazla gündeminizde olabilir. Size uzak olan akrabalarınızın veya insanların kafanızı karıştıran konular hakkında sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Bugün bir çok konuda cesaretsiz ve yorgun olabilirsiniz.