Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün gece saatlerine kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu güne çok dikkat etmemeliler. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

Koç Burcu: Bu birkaç gündür ailenizle olan paylaşımlarınız yaşadığınız olayları düşünürsek, sizi mutlu etmiş olabilir. Evinizle ilgili konularda yapacaklarınızı tamamlamak bugün önemli olacak. Gece saatlerinde  eğlenceye düşkünlüğünüz artabilir. Sinema,tiyatro etkinlikleri sizi rahatlatabilir.

Boğa Burcu: Birkaç gündür  hızlı akan iletişiminiz gece saatlerinde yerini aile konularınıza veya ev meselelerinize bırakacak. Seyahatleriniz varsa yaşadıklarınız sizi epeyce yormuş olmalı. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler moralinizi düzeltebilir ve kendinizi iyi hissettirtebilir.

İkizler Burcu: Maddi konularda yoğun olduğunuz bu birkaç gün, iş hayatınızdan beklediğiniz teklifler ve somut adımlarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermeden önce koşulları çok iyi gözden geçirmeye özen gösterin. Gece saatlerinde hızlı iletişimle güzel planlara açık bir gün olabilir.

Yengeç Burcu: Kendi istek ve beklentilerinize odaklandığınız bugünlerde seyahat ve iş koşullarınızda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanlara bu sıralar tepki vermeniz doğru olmayabilir. Soyut olaylarla ilgileneceğinize olayların somut yanlarına odaklanmaya çalışın.

Aslan Burcu: Sessiz ve sakin başlayan gününüz gece saatlerinde yerini daha hayat dolu ortam ve konulara bırakacak. Bu birkaç gündür etrafınıza ve kendi iç dünyanıza yapacağınız gözlemler, iş ortamlarınızda etkili olarak nasıl hareket edeceğinizin anahtarı olabilir. Herkesten onay beklememeye çalışın.

Başak Burcu: Birkaç gündür aktif olan sosyal hayatınız, dolu dolu yaşanmışlıklarla yerini gece saatlerinde kendinize yönelik işlere bırakacak. Kimseyle konuşmak ve temas halinde olmak istemeyebilirsiniz. Kendiniz ve çevreniz üzerinde uzun uzun düşüneceksiniz.

Terazi Burcu: Oldukça aktif ve kariyer oluşumlarınıza yönelik çalışmalarla geçirdiğiniz birkaç gün yerini, arkadaşlarınızla yapacağınız keyifli organizasyonlara bırakabilir. İçsel gücünüzü çevrenize ve özellikle iş alanlarınıza nasıl yönlendireceğinizi bilmiyorsunuz.  

Akrep Burcu: Yabancı ortam ve yerlerde bulunarak ve aşktan destek alıp geçirdiğiniz birkaç gün yerini, kariyer ve iş alanlarınıza bırakmaya hazırlanıyor.  Kendinizi bugün bir çok konuda güçlü hissedecek, kimseye aldırmadan kendi yolunuzda yürümeyi tercih edeceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında son işlerinizi de hallettikten sonra, kendinizi iyi hissedeceğiniz yer ve ortamlar içinde bulunmayı isteyebilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanlara karşı kendinizi göstermek ve düşüncelerinizi ispat etmek ön plana çıkabilir.

Oğlak Burcu: Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaştığınız bu birkaç gün, yaşadıklarınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak ve onun hayatındaki gelişmelere şahit olmak sizi mutlu etmiş olabilir. Gece saatlerinde ortaklaşa hareket etmek ve para harcamak meyilinde olabilirsiniz.

Kova Burcu: Dikkat ve detay gerektiren işler üzerine yoğunlaşmak, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için akşam saatlerine kadar vaktiniz olacak. Önünüzdeki günler özel hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz. İnsanların sizinle uğraşmasına aldırış etmemelisiniz.

Balık Burcu: Bugün aşkla ve keyfile başlayan gününüzün tadını çıkarın. Gece saatleri itibarıyla iş hayatınız birkaç gün boyunca  aktif olmaya başlayacak. Sosyal hayatınız bu dönem çok yüksek ve kendinize yeteri kadar vakit ayıramamak sizi bunaltıyor.