Advertisement

Sevgili koçlar; bu sene yaz aylarına kadar parasal konularda şanslarınız yüksek olacak. 24 ocakta iş, hizmet alanlarınızda gerileyen mars, bu alanlarda sıkıntı ve sorunlar yaratabilir. Nisan ayına kadar iş, hizmet alanlarınızı gözden geçirmeli, hizmetlerinizin daha iyi oluşması için yeni düzenlemeler yapmalısınız. Bu yılda geçen yılda olduğu gibi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor.  Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 3. dönem doğan (10-20  nisan arası) koçlar, bu sene üzerinizdeki değişimlere açık olmalı, olumsuzluklar karşısında hemen demoralize olmamalı ve hayat size karşıymış gibi bir izlenime kapılmamalısınız.Ocak, mayıs ve eylül aylarınız en şanslı aylarınız. Yaz ayları itibarıyla satış reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu sene bir çok konuda şanslısınız. Ağustos aylarında Borsada yatırım yapanlar kazançlı bir dönem yaşayacaklar. Şanslı aylarınız şubat, mayıs, temmuz, eylül ayları. İş alanlarınızda yaşadığınız zorlanmalar 5 ekim itibarıyla geride kalmaya başlıyor.

Sevgili boğalar; bu yıl şans sizden yana. Jüpiter her alanda güzel şanslarını sizler için yolluyor. iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda test edilmeye devam ediyorsunuz. Kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir yıl daha sizleri bekliyor.  Ekim 2012 de burç değiştirecek olan satürn  bu sefer özel ilişkileriniz, evlilik ve ortaklı işlerinizde yeni sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. 2.5 yıl boyunca bu alanlarınızda değişimlere ve dönüşümlere maruz kalabilirsiniz. Borsada yatırım yapanlar bu sene 24 ocak- 14 nisan arası dikkatli adım atmalılar… Haziran ortasında artık parasal konularda kendinizi göstereceksiniz. Biraz uğraşı ve mücadeleyle parasal konularda  kazançlarınız yüksek olabilir. Bu seneki tutulmalar sizin para evinizde gerçekleşiyor. 21 mayıs ve sonrası elinize para geçebilir. 04 haziranda ortaklaşa para konularında hassaslıklar yaşayabilirsiniz. 14 kasımdaki tutulmada ortaklı işlerinizi gündeme oturtabilir.

Sevgili ikizler; bu sene sizin için önemli değişimlerin yaşanacağı bir yıl olacak. Halihazırdaki tutulmalar en çok sizin kişisel yaşantınızı ve özel hayatınızı etkiliyor. Bu sene yaz aylarına kadar hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Haziran ortasında jüpiter sizin burcunuz geçerek sizin için harika bir dönemi başlatıyor olacak. Bu yılda  aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde önemli sorumluluklarınız  devam ediyor olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir zira güneşinizde satürnden olumlu etkiler alıyor.  05 ekim 2012 de satürn artık bu alanlarınızdaki gezintisini bitirerek, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkilemeye başlayacak.  Yaklaşık 2.5 yıl sürecek olan bu süreçte, kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi, sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız ve göreceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Haziran doğumlu ikizlerseniz  kariyeriniz konusunda kafanız karışık olabilir. 05 ekimden sonra iş, hizmet alanlarınızdaki sorumluluklarınız artmaya başlayacak. İşte bu tarihten sonra tam anlamıyla iş alanlarınızda yapacaklarınız konusunda emin olabileceksiniz. Şanslı aylarınız şubat, haziran, kasım ayları.

Sevgili yengeçler; Geçen sene olduğu gibi bu yılda, ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz devam ediyor. Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. 05 ekim sonrası artık satürn sizin aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda gezinmeye başlayacak. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca aşk hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.
 Bu sene sosyal çevreniz ve etrafınız değişiyor. Yeni insanlarla tanışacak, değişik grupların içerisine dahil olacaksınız. Arkadaşlarınızdan yaz aylarına kadar şanslı etkiler alıyorsunuz. Kariyer hayatınızdaki değişimler bu sene de  devam ediyor. Bu sene 24 ocak- 14 nisan arası satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve iletişim alanlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem dikkatli adımlar atmalısınız. Şaslı aylarınız; mart, nisan, temmuz ve eylül ayları olacak. Ekim 2012 itibarıyla borsa alanlarınızda sorumluluklarınız artmaya başlıyor.

Sevgili aslanlar; 2012 yılında da   satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz geçen senede olduğu gibi devam edecek. 5 ekimde satürn burç değiştiriyor ve akrep burcuna geçecek. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz gündeme gelebilir..Tamamıyla kendi hayatınıza fokuslanmalı, çevrenizdeki değişimleri fark etmelisiniz.  Bu yıl kariyer hayatınızın zirvesini yapabilirsiniz. Haziran ortalarına kadar herkes sizi konuşacak, daha fazla göz önünde olacak, toplumsal konulardan fayda sağlayaksınız. 24 ocak-14 nisan arası parasal konularda sorunlar oluşabilir. Para işlerinizi bu dönem iyi kontrol etmelisiniz. Ocak ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Haziran itibarıyla yeni çevreler ve insanlar arasına dahil olabilirsiniz. Bu sene şanslı aylarınız, şubat, mayıs, haziran ve ağustos ayları tadını çıkarın.

Sevgili başaklar; 2012’de de sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız artacak, bu alanlarda test edilmeye devam edeceksiniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenecek, maddi konularda fedakarlıkta bulunmayı keşfedeceksiniz. 5 ekim 2012’de satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz başlıyor. Bu dönem sonrası 2.5 yıl boyunca bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla ilişkileriniz sağlam mı, değil mi diye test edebilir.  bu yıl seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda şanslarınız çok yüksek. Bol seyahat edebilirsiniz. 24 ocak- 14 nisan arası mars sizin burcunuzda gerileyecek. Kişisel girşimleriniz ve atılımlarınız için doğru bir dönem olmayabilir. Ocak ayı genel olarak borsa alanlarınız aktif olacak. Haziran ortaları itibarıyla artık kariyeriniz için harekete geçebilirsiniz. Ekim 2012 itibarıyla iletişim, bilişim, teknoloji alanlarınızda sorumluluklarınız artmaya başlıyor. Şanslı aylarınız ocak, şubat, mayıs, haziran ayları.

Sevgili teraziler; 2012’de de içsel gelişiminizi tamamlayarak, kendiniz için sorumluluk alarak ve yaptıklarınızdan daha fazlasını üstlenerek kişisel yolculuğunuza devam edeceksiniz. 05 ekimde satürn akrep burcuna geçecek ve sizi sahip olduğunuz değerler ve para  alanında test etmeye başlayacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu sene ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Kredi, faiz, vergi, prim, nafaka, sigorta aanlarınızda şanslarınız yıl ortasına kadar devam edecek. Ocak ve nisan arası gerileyen mars enerjinizi düşürebilir, sizinle uğraşan insanların varlığında artışlar olacak. Şubat ayı itibariyle eylül doğumlu terazilerin iş, hizmet alanları karışık etkiler altında olabilir. Yaz ortaları itibariyle artık seyahat, eğitim, medya alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Şanslı aylarınıznisan, mayıs, haziran, temmuz ve ekim ayları.

Sevgili akrepler; kendinizi göstermenize çok az kaldı. 2012'de de olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye devam edecek. Yine her zaman olduğu gibi bunu da bir tamamlanma süreci olarak görmelisiniz. Geçmiş yıllardan biriktirdiklerinizi, işinize yaramayacak olanları hayatınızın temizlenmesi adına bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız. 5 Ekim'de Satürn buç değiştirerek Akrep Burcu'na geçecek. Artık 14 yıllık devre sizin için bu geçtiğimiz aylarda kapanmaya başlayacak. Siz yeni gözlerinizle dünyayı yeniden keşfediyor, kendinizi, yapacaklarınızı ve yeni sorumluluklarınızı fark ediyorsunuz. Bu sene ortaklı işleriniz, ikili ilişkiler alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Kazanımlarınız ortaklı işlerden gelecek. Grupsal işleriniz ve projelerinizde ocak- nisan ayı arası sorunlar görülebilir. Şubat başı itibariyle ekim doğumlu bir akrepseniz, borsada yatırım yaparken dikkatli adımlar atmalısınız. Ocak ayında iletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarınız aktif olacak. Ekim 2012 den sonra artık hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Şanslı aylarınız mart, mayıs, ağustos ve eylül ayları…

Sevgili yaylar; 2012'de de arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek adına da testlerden geçmeye devam edeceksiniz. Hayatınızdan çıkması gereken insanlar gidecek. Arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlardan geçecek. 5 Ekim'de bu sefer Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçiyor. 2012'de özellikle Ekim ayından sonra olaylar kontrolünüz dışında gelişmeye başlayabilir. Bunu bir tamamlanma süreci olarak görmelisiniz. Bu sene tutulmalar hayatınızı bir çok yönden değişitirecek. 21 mayıstaki tutulmayla beraber evlilik veya ortaklık kararı alabilirsiniz. İş, hizmet alanlarınızda dolaşan jüpiter yaz aylarına kadar iş anlamında size güzel fırsatlar sunacak. Yaz ortasında artık ilgi alanlarınızı ortaklı işlerinize kaydıracaksınız. Parasal kazançlarınız ocak ayı yüksek olacak. Ocak-nisan ayı arasında kariyer hayatınızdaki mücadelelere dikkat edin. Şanslı aylarınız şubat, nisan, haziran, ağustos, eylül ayları.

Sevgili oğlaklar; 2012 yılında da kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz devam ediyor. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek, sağlam alt yapısı olmayan temeller yok olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız. 5 Ekim'de Satürn burç değiştirerek Akrep burcuna geçecek. Bu seferde sizin arkadaşlık, sosyal çevre ve gelecek alanlarınızı etkilemeye başlayacak. Bu dönem içinde arkadaşlıklarınız çeşitli sınavlarlardan geçebilir. Başkalarıyla, özellikle gruplarla olan ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.ocak ayına bomba gibi giriş yapacaksınız. Yabancı ortaklı işler, hukuk, medya, seyahat alanlarınızda ocak- nisan ayı sorunlar oluşabilir. Borsa alanlarınız yaz aylarına kadar olumlu etkileniyor. Bu sene şans oyunlarından ve borsadan en fazla kazanan siz olabilirsiniz. Parasal konulardaki dağınıklığınız şubat ayı itibariyle geride kalmaya başlayacak. Yıl içinde iş bulmakta zorlanmayacaksınız. Şanslı aylarınız, ocak, şubat, mart, mayıs, eylül, ekim ayları.

Sevgili kovalar; bu yılda eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye devam edeceksiniz.Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. 5 ekim 2012 den sonra kariyeriniz ve iş hayatınız da testleriniz başlayacak. Geçmiş dönemde inşaa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek. Sağlam alt yapısı olmayan temeller yıkılıp gitmeye mahkum olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsül alacaksınız.
Ocak ayına biraz isteksiz giriş yapacaksınız. Bu sene haziran sonrası borsa ve spekülasyonlu işler alanlarınızda şanslarınız olacak. Şubat ayı içerisinde paraya plan yaklaşımıızda dağılmalar ve çözülmeler oluşabilir. Özellikle ocak- nisan ayı arasında kredi, borç almamaya özen gösterin ve banka işlemlerinizi, vergi konularını iyi takibe alın. Ekim 2012 itibarıyla artık daha fazla kariyerinizle ilgili konularda sorumluluklar alıyor olacaksınız. Şanslı aylarınız, şubat, mart, haziran, ekim, kasım ayları.

Sevgili balıklar; bu yılda  geçen yılda olduğu gibi ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız artıyor sevgili balıklar. Eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine odaklanacaksınız. 05 ekimde satürn burç değiştirecek ve bu sefer eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya ve test edilmeye başlayacaksınız. Seneye olumlu etkilerle başlıyorsunuz. Ocak-nisan arası ortaklı işlerinizde ve ikili ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Satış, pazarlama, yayıncılık, reklam, iletişim alanlarında jüpiter sizi olumlu etkileyecek. Haziran sonrası gayrimenkul alım, satım işlerinde şanslarınız oluşmaya başlayacak. Şubat doğumlu balıklar şubat ayı itibariyle hayatlarına yön verme konusunda  zorlanabilirler. Parasal konularda bu yıl beklenmedik kazançlarınız oluşabilir. 04 hazirandaki tutulma kariyer alanlarınızı etkileyecek. Şanslı aylarınız, mart, nisan, mayıs, kasım ve aralık ayları.