Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün öğlen saat 12:44’e kadar önemli görüşmelerden, kararlardan  ve anlaşmalardan kaçınmamız gerekecek çünkü ay boşlukta olacak. Öğlen saatlerinde ay ikizler burcunda dolaşmaya başlıyor. İletişimimiz artabilir, daha yüzeysel konulara odaklanmak isteyebiliriz. Değişimlere açık olacağımız bugün duygusal olarak kendimizi kandırmaya müsait olabiliriz.

Koç Burcu: Bugün, öğlen saatlerinde iletişim trafiğiniz artacak, yakın çevrenizle beraber hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Enerjinizi mutluluğunuzu arttıracak konulara  yöneltirseniz, iş yoğunluklarınızın stresini daha rahat üzerinizden atarsınız.

Boğa Burcu: Bugün kişisel girişimleriniz, öğleden sonra yerini, daha somut alanlara ve maddi konulara bırakacak. Ufak tefek ayrıntıları atlamadan, para konularında hesabınızı yapabilirsiniz. Yine malınız ve sahip olduklarınız sizin için değerli olacak.

İkizler Burcu: Bugün canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir ama öğleden sonra tembellik ve isteksizlik yerini hareketli ortamlara ve durumlara bırakacak. Kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Duygularınızı paylaşmak ve hissettiklerinizi aktarmak sizi mutlu edecek.

Yengeç Burcu: Bugün oldukça aktif ve hareketli başlayan gününüz öğleden sonra yerini sakinliğe bırakabilir. Şartların ve koşulların sizin elinizde olmaması, güvenliğiniz açısından sizi oldukça yoruyor. Bu yüzden bugün yalnız kalmayı ve dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün iş alanlarınız yerini daha sosyal ortamlara ve arkadaşlarınızla geçirilecek güzel planlara bırakacak. Biraz kendinizi rahatlatmaya ve size işi hatırlatmayacak kişilerle bir araya gelmeye ihtiyacınız var. Dedikodu, bilgi alışverişleri sizi heyecanlandırabilir.

Başak Burcu: Bugün, oldukça özgür ve rahat başlayan gününüz, yerini, öğleden sonra eşinizin veya sevgilinizin ailesiyle vakit geçirmeye bırakabilir. Veya, kendinizi kalabalık ortamlar içine atmayı tercih edebilirsiniz. Duyacaklarınız, sizi tedirgin edecek gibi gözüküyor,

Terazi Burcu: Bugün, öğleden sonra kendinizi dışarı atmak, farklı insanlarla olmak öne çıkacak. Ev ortamınızdan uzaklaşıp, farklı yerler görmek, dolaşmak ilginizi çekebilir ve şans getirebilir.Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Seyahatle ilgili konuşmalar gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Bugün, öğleden sonra ortaklaşa para konuları ve ödemeler daha fazla öne çıkmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla veya onun için harcamalar yapabilir veya onun para hayatına ilişkin  durumları konuşabilirsiniz. Kendinizi parasal durumlarda kasmayın.

Yay Burcu: Bugün, öğleden sonra özel yaşantınız ve sevdiğiniz insanın hayatı daha fazla öne çıkacak. Onun istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. İş alanlarınızda bugün çalışacaksanız, oldukça keyifli ve randımanlı bir gün olabilir. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz bu aralar artacak.

Oğlak Burcu: Bugün Öğleden sonra, detaycı taraflarınız yeniden devreye girebilir. Kafanızı kurcalayan sorunlarla ilgileneceksiniz. Biraz gevşemeyi öğrenmeniz gerekiyor. İş hayatınızda duyacağınız bir şey kafanıza takılabilir, hemen moralinizi bozmayın.

Kova Burcu: Bugün sabah saatlerinde içinizden pek bir şey yapmak gelmeyebilir. Öğleden sonraysa, alacağınız haberlerle ruh haliniz daha değişken olacak. Aksiyonlu, hareketli ama bir o kadar eğlenceli bir gün geçirmek isteyebilir, hayatın romantik taraflarına takılabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiler ve arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacaklar, onlarla güzel programlar yapabilirsiniz, yalnız birkaç gündür hareketli yaşantınız öğleden sonra biraz dinlenme ve evinizde vakit geçirme isteğini körükleyebilir. Belki de sevdiklerinizi evinizde ağırlayacaksınız.