Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Genel olarak duygusal olacağımız bugün , partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Bugün, iş hayatınızda biraz sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Beklenmedik olaylar, iş ortamlarınızda bazı karışıklıklara neden olabilir. Alıganlıklar ve bazı şeyleri kişisel algılamaya yatkın oluşunuzu iyi kontrol edin. Canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir.

Boğa Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi oturtmanız gerekecek zira bu alanlarda hemen tepki vermeye ve sinirli olmaya müsait olabilirsiniz. Keskin sirke küpüne zarar  deyimini unutmadan hareket etmek en fazla size yarayabilir.

İkizler Burcu: Bugün,iş hayatınızda yaşayacaklarınız veya duyacaklarınız, ev ve aile hayatınızda bazı sinirli davranışlar sergilemenize neden olabilir. Ya da aile hayatınıza harcamanız gereken enerjinizim işinizden çaldığını düşünebilirsiniz. Her halükarda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Yengeç Burcu: Bugün, zihinsel aktivitelerinizde kolay ikna olmayabilir veya en ufak bir olayda fazla huzursuz davranabilirsiniz. Yakın çevrenize karşı harcamak zorunda kaldığınız enerjiniz, daha  genel ve büyük olaylarda hızınızı kesebilir veya siz böyle hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, maddi konularda çabuk tepki vermeye ve sinirli davranmaya müsait olabilirsiniz. Para alışverişlerinize bugün çok dikkat edin, alacak, verecek dengesini iyi kurmaya çalışın. Hayatınızda büyük değişimler yapma ve yaşama isteğiniz bu sıralar yoğun olabilir.

Başak Burcu: Bugün, özel hayatınızda biraz dikkatli olmalısınız. Kendi hayatınıza göre vereceğiniz kararlar, özel hayatınızdaki iletişiminizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insana karşı sinirli davranışlar içerisine girmemeye özen gösterin.

Terazi Burcu: Bugün,  iş alanlarınızda sinirli davranmamaya ve başkalarına davranışlarınız yüzünden koz vermemeye çalışın. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığı bu dönem fazla olabilir, bu yüzden haklı olsanız dahi tepkilerinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında koşturmak yüzünden sinirli olabilirsiniz. Her iki taraf arasındaki dengeyi gün boyunca iyi kurmalısınız. Grupsal işleriniz yüzünden veya arkadaşlarınızın istekleri nedeniyleözel hayatınızda sorun yaşamamaya çaba sarfedin.

Yay Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki oluşumlar yüzünden ailenize ve sizi sevenlere karşı sabırsız, anlayışsız ve sinirli davranabilirsiniz. Her iki taraf arasındaki dengeyi sağlamak sizin elinizde, acele etmemeye ve gereksiz fedakarlıklar üstlenmemeye özen gösterin.

Oğlak Burcu: Zihinsel olarak biraz huzursuz olabilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı daha anlayışlı, daha sabırlı ve özenli olmaya özen gösterin. Yakın çevre iletişiminizde anlayışlı yönlerinizle, pratik ve somut yanlarınız gün içinde dalgalanmalar yaşamanıza neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün, alacak verecek dengenizde bazı sorunlar oluşabilir. Ortaya çıkacak bir ödeme, para planlarınızda değişiklikler yapmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanın hayatındaki dengesizlikler karşısında aniden sinirlenebilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Bugün, kendi hayatınızda alacağınız veya vereceğiniz kararlar, özel yaşantınızı ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız veya anlayışsız olmamaya özen göstermelisiniz. Kişisel konularda kararsız veya dağınık etkiler altında olabilirsiniz.