Advertisement

Koç Burcu: Bugün  iş ve hizmet alanlarınızda oluşan dolunay, beklenmedik olayların hayatınızda cereyan etmesine neden olacak. Sinirli, agresif ve anlayışsız olmamalı ve bu birkaç gün sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, aşk evinizde bir dolunay oluşacak. Bu birkaç gün özel hayatınızda ve sosyal alanlarınızda gerilimler, anlaşmazlıklar ve stresler oluşabilir. Her iki tarafı da dengede tutmanız gerekecek. Çocuklarınızla ilgili konularda da bir takım hassaslıklar oluşabilir.

İkizler Burcu: Bugün, iş hayatınızda ve ailevi konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Öfkeli tepkilerden uzak durun. Çok yoğun olacağınız bu dönem, ailenize gerektiği gibi vakit ayıramayabilirsiniz veya tam tersi, ev hayatınızda harcayacağınız vakit işinizi olumsuz etkileyebilir.

Yengeç Burcu: Dolunay, yakın çevrenizde bazı duygusal streslerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Tam da ilgi alanınızı daha farklı alanlara, konulara ve insanlara yöneltmişken, ortaya çıkacak bir sorun fikirsel olarak sizi zorlayabilir. Her iki taraf arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, para evinizde dolunay oluşacak. Alacak verecek dengesini oturtmakta zorlandığınızı farkedebilir, parasal konularla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir yerden alacağınız varsa, başka koşulların oluştuğuna şahit olabilirsiniz, ani kararlar almayın.

Başak Burcu: Bu dolunay  sizin özel yaşantınızda bir takım stresleri ortaya çıkarabilir. Dolunay öncesi ve sonrası 3 gün boyunca bu stresli enerjiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair vermeniz gereken kararlar, özel hayatınızda zorlanmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Kadersel alanınızda oluşan dolunay, birkaç gün boyunca beklenmedik olay ve konuları hayatınıza taşıyabilir. İşinizle ilgili konularda stresinizi fazla hissedebilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın, tepkileriniz yüksek ve ani olmasın, sağlığınıza yine bugünlerde dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu: Arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde gerçekleşen dolunay, bu alanda bazı streslere neden olabilir. Bir arkadaşınızın yaşadığı olaylar, sizin özel yaşantınızı etkileyebilir veya ona ayıracağınız vakti kendi yaşantınıza ayırmakta zorlanabilirsiniz. Kısacası oluşacak olaylara karşı fazla tepki vermekten kaçının.

Yay Burcu:  Bugün oluşacak dolunay, sizin kariyer ve iş hayatınızda dengeyi oturtmanızı zorlaştırabilir. Alacağınız haberlerle, gerek iş hayatınızda, gerekse özel hayatınızda  kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Ailevi konulara vakit ayırmak, iş yoğunluğunuz nedeniyle sizi sıkıntıya sokabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, uzak çevre alanlarınızda dolunay oluşacak. Tanımadığınız insanlarla veya uzak diyarda bulunan akrabalarınızın hayatlarında oluşacak olaylar, sizi ve yakın çevrenizi etkileyebilir. Fikirsel anlamda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi iyi kontrol edin.

Kova Burcu: Ortaklaşa para evinizde oluşan dolunay, parasal konularda hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. Eşinizin veya sevgilinizin para durumunda oluşacak bir takım olaylar, sizi etkileyebilir yada alacağınız bir paranın gelmemesi halinde strese girebilirsiniz.

Balık Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde bir dolunay yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatında ortaya çıkacak bir olay, sizin hayatınızı da etkileyebilir yada tam tersi olabilir. Mümkün olduğu kadar dengenizi korumalı, ani kararlar almamalısınız.