Advertisement

Koç Burcu: Bugün, geçmiş dönemden kalan, hayata geçirilmemiş veya yarım kalmış bir iş yeniden konuşulabilir. Taraflı düşünmeye meyilli olacağınızdan şartları iyice gözden geçirmeye özen gösterin. Özellikle bugün kendinizi bir çok konuda şanslı hissedebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, kafanızda planladığınız, düşündüğünüz ama önemsemediğiniz bir fikrin yeniden yeşerdiğine tanık olabilirsiniz. Olayları gözünüzde fazla büyütmeyin. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için güzel bir gün olabilir. Dostlarınızdan desteğiniz olacak.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda geleceğinize etki eden yarım kalmış, ertelenmiş konu ve projelerden söz edebilir ve bu alandaki konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Gün içinde dağılmazsanız, birden fazla işinizi halledecek enerjiyi yakalamanız mümkün.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda geçmişte konuşulmuş ama yarım kalmış veya ertelenmiş bir iş gündeme gelebilir. Gün içinde yabancı ortamlarda bulunabilir veya grupsal işlerinizde keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Uzak çevrenizden alacağınız haberler var.

Aslan Burcu: Bugün, dış koşullara bağlı, geleceğe yönelik işlerinizde geçmişte konuşulmuş bir iş yeniden gündeme gelebilir veya üzerinde konuşulabilinir. Ortaklaşa para konularınız aktif olacak. Özellikle para konularında başkalarından alacağınız destekler yüksek olabilir.

Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınızda daha önceden konuşulmuş ama yapılmamış konular hayatınızda yer edebilir. Bu konular gündeme gelirken tarafsız olmaya ve dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Özel hayatınızda dağınık etkileriniz olmasına rağmen, şansınız yüksek.

Terazi Burcu: Bugün, özel ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde geçmiş konu ve olaylar gündeminizde olabilir. Yeni işlerden ziyade eskide kalmış ve tamamlanmamış veya ertelenmiş işleriniz üzerinde duracaksınız. İş alanlarınızda yapılması gerekenleri es geçmeyin.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda geçmişte konulumuş ama yapılmamış, tamamlanmamış veya yarım kalmış bir iş gündeme gelebilir. Aynı etki sağlığınızla ilgili konularıda içerebilir. Ayrıca aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmasını iyi bileceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda geçmişte yaşanmış ama tamamlanmamış ilişkiler veya iletişimler gündeme gelebilir. Ya da yaratıcılığa dayalı eski bir iş yeniden konuşulabilir. Eviniz ve ailenize karşı bugün yapılması gerekenler üzerine eğilebilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak.

 Oğlak Burcu: Bugün, eviniz veya aile alanlarınızda bazı konuşmalar gündeme gelebilir. Eskide kalmış ve tamamlanmamış bu konularda taraflı davranmaya müsait olabilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz hızlı akacak ve siz istediğiniz türden keyifli planlar yapacaksınız.

Kova Burcu: Bugün, reklam, satış, pazarlama, yayıncılık alanlarınızda eskide kalmış ama konuşulmuş bir iş gündeme gelebilir. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi arttırabilirsiniz. Maddi konularda ailevi ilişkiler devreye girebilir.

Balık Burcu: Bugün, parasal konularda eski veya tamamlanmamış bir konu yeniden ortaya çıkabilir veya paraya dayalı konuşmalarınız artabilir. Gün içinde kişisel isteklerinize odaklanacak, yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla planlar yapacaksınız. Şanslısınız.