Advertisement

Haftaya ay akrepteyken başlıyoruz. Tutkularımız bu Pazartesi her konuda bizi yönlendirebilir. Sabah saatlerinden, akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Akşam saatlerinde ay burç değiştirecek ve yay burcuna geçecek. Önemli kararlarımızı bu saatten sonra almak işimize daha çok yarayabilir. Bu Pazartesi, değişik, sıradışı ve heyecanlı bir gün geçirebiliriz. Daha çok bize keyif verecek alanlara yönelmemiz doğru olabilir.   Eğitim, Borsa, eğlence alanlarımız aktif olacak.Salı ve Çarşamba günleri, işçiler, iş verenler, fabrikalar, kurumlar, çalışanlarla ilgili konular, sağlık alanlarımız devrede olacak.  Çarşamba günü plüton oğlak burcunda gerilemesine başlıyor. Yolunda gitmeyen, hayatımıza sorun çıkartan konuları düşünmek, değiştirmek ve yeniden yapılandırmak için uygun bir zaman dilimine geçiyor olacağız. Perşembe günü, ticaret hayatımız genişleyebilir. Parasal konularda ve ticarette başarılı bir kaç gün bizleri bekliyor. Cumartesi günü 3 aydır gerileyen mars düzelmeye başlıyor. Enerjimiz rahatlayacak. Yaşadığımız sorunlar geride kalmaya başlıyor. Yine de genel olarak mayıs ortasına kadar şartları iyi kontrol edelim ve bizi kandıracak ortamlardan uzak duralım. Bu hafta alerjiler ve sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Koç Burcu:  Haftaya ortaklaşa para konuları, ödemeleriniz öne çıkarak başlayacaksınız sevgili koçlar. İletişime dayalı konularda şansınız yüksek olabilir. Salı ve Çarşamba günleri, daha çok yabancı ortaklı işler, seyahat, medya, ticaret konularının hayatınızda öne çıkması söz konusu olabilir. Çarşamba günü itibarıyla ortaklaşa para alanlarınızda bazı şeyleri gözden geçirmek, tahlil etmek için uygun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Perşembe ve Cuma günleri iş ve kariyer konularınız öne çıkmaya başlıyor. Cuma günü iş konularında vereceğiniz  kararlarda tatminsizlikler oluşabilir. Cumartesi günü İş ve hizmet alanlarınızda, hatta sağlık konularında yaşadığınız zorlanmalar geride kalmaya başlayacak.


Boğa Burcu: Haftaya özel ilişkileriniz devrede olarak başlıyorsunuz sevgili boğalar.  Siz daha yavaş hareket etmek isterken, iş alanlarınız ve görüşmeleriniz bu haftabaşı  hızlı akabilir. Salı ve Çarşamba günleri,  ortaklaşa para alanlarınız veya ödemeleriniz devreye girmeye başlayacak.  Çarşamba günü itibarıyla,  özel ilişkilerinizde, evlilik hayatınızda etkinizi ve gücünüzü gözden geçirmek adına uygun bir zaman dilimine gireceksiniz. Perşembe ve Cuma günleri, daha çok yabancı ortaklı işler, seyahat, medya, ticaret konularının hayatınızda öne çıkması söz konusu olabilir. Cuma günü iş alanlarınızda duygusal olarak isteklerinizin karşılığını bulmanız zor olabilir. Cumartesi günü Aşk hayatınızda, çocuk alanlarınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde yaşadığınız sıkıntılar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak.

İkizler Burcu: Haftaya yapılması gerekenler, tamamlanması lazım gelen günlük rutin işleriniz devrede olarak başlıyorsunuz sevgili ikizler. Bu haftabaşı işlerinizde daha atak bir tavır sergileyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, iş alanlarınızdan farklı olarak özel yaşantınıza odaklanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular devrede olmaya başlayacak veya beraber planlar yapacaksınız. Çarşamba günü itibarıyla, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı konuları gözden geçirmek için uygun bir döneme giriş yapacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, ortaklaşa para alanlarınız veya ödemeleriniz devreye girmeye başlayacak.  Cumartesi günü Ev ve aile hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Bu alanlarda artık daha rahat hareket edeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bu Pazartesi, keyifli ve rahat etkilerle haftaya başlangıç yapacaksınız sevgili yengeçler. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde organizasyonlarınızı iyi koordine edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, tamamlanması gereken konular, günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Çalışmaktan korkmayacak, bir çok işinizi halletmeye çalışacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, iş alanlarınızdan farklı olarak özel yaşantınıza odaklanabilirsiniz. Cuma günü, ortaklaşa iş alanlarınızda bazı sıkıntılarınız olabilir. Cumartesi günü Yakın çevrenizde, iletişim halinde olduğunuz insanlarla, satışa, reklama dayalı işlerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalmaya başlayacak.

Aslan Burcu: Haftaya ev ve aile konularınız daha fazla ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili aslanlar. Bu Pazartesi ortaklaşa para konularınızı rahatlıkla halledebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, hayata aşkla, keyifle bakabileceksiniz. Borsada yatırım yapanlar için harika bir iki gün olabilir. Çarşamba günü itibarıyla ev ve aile hayatınızda, davranış ve alışkanlıklarınız üzerinde yeni düzenlemeler yapmak için uygun bir döneme giriş yapacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, tamamlanması gereken konular, günlük rutin işleriniz devreye girebilir. Cuma günü, iletişim halinde olduğunuz işlerinizde veya ilişkilerinizde bir takım tatminsizlikleriniz olabilir. Cumartesi Maddi ve parasal konularda, ticaret hayatınızda yaşadığınız sorun ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.

Başak Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili başaklar. İletişime dayalı işlerinizin yanısıra yakın çevrenizde bulunan insanların hayatıda bu Pazartesi devrede olabilir.  Salı ve Çarşamba günleri, eviniz ve ailevi konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla yakın çevrenizin hayatında, satış, pazarlama, reklam işlerinizde bazı şeyleri gözden geçirmek ve yeniden yapılandırmak adına uygun bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, borsada yatırım yapanlar için güzel bir iki gün olacak. Cuma günü aşk hayatınız veya çocuklarınız için yapacağınız harcamaların canınızı sıkmasına izin vermeyin. Cumartesi günü Kişisel alanlarınızda veya sağlınızda zorlandığınız konular geride kalmaya başlıyor, artık daha etkin bir şekilde enerjinizi ortaya koyabileceksiniz.

Terazi Burcu: Haftaya  parasal işleriniz, konuşmalarınız devrede olarak giriş yapıyorsunuz sevgili teraziler. Bu pazartesi iş konularınızda ayarlamalarınızı rahatlıkla oturtabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, yakın çevre konuları, iletişime dayalı işleriniz öne çıkmaya başlayacak. Çarşamba günü itibarıyla, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve aile hayatınızda yeniden yapılandırma için bazı şeyleri gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, eviniz ve ailevi konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Cuma günü aile hayatınızda bazı tatminsizlikleriniz olabilir. Cumartesi günü 3 aydır gerek özel hayatınızda, gerekse parasal konularda zorlandığınız ve enerjinizi ortaya koymakta sorun yaşadığınız alanlar geride kalmaya başlıyor. Sağlığınızla ilgili yaşadığınız sorunlarda düzelmeye başlıyor ama siz yine de mayıs başına kadar alerjik hastalıklara dikkat edin.

Akrep Burcu: Bu pazartesi haftaya hazır olacak, kendinizi rahatlıkla hem iş, hem de eğlenceli alanlara kaydırabileceksiniz. Akşam saatlerinde parasal konular devreye girerken, parasal konularda ve iş alanlarınızda farklı, esnek bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla kişisel hayatınızla ilgili konularda kararlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir döneme girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, yakın çevre konuları, iletişime dayalı işleriniz öne çıkmaya başlayacak. Kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Cuma günü, yakın çevrenizle bir arada olacağınız ortamlarda ağzınızın tadı yerinde olmayabilir. Cumartesi günü Sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar artık geride kalmaya başlayacak. Enerjinizi idealleriniz için ortaya koyabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftaya başlarken biraz isteksiz ve yorgun olabilirsiniz sevgili yaylar. Yine de ailenizle yapacağınız planlarda daha aktif olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, harekete geçmek ve istediğiniz alanlara yönelmek daha rahat olabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri, paraya dayalı işleriniz ön planda olabilir. Sahip olduklarınız ve kendi değerinizi öne çıkarmanız söz konusu olacak. Cuma günü, parasal anlamda toplum içinde ve sosyal alanlarınızda tatminsizlikleriniz olabilir. Cumartesi günü Kariyer ve iş alanlarınızda yaşadığınız ertelenmeler, sorunlar ve yavaşlamalar artık geride kalmaya başlayacak. Enerjinizi iş alanlarınıza rahat kanalize edebileceksiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya sosyal ortamlarınız veya arkadaş ilişkileriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili oğlaklar. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz gün boyu etkili olabilir. Salı ve Çarşamba günleri, isteksizliğiniz yüksek olabilir. Önemli işlerinizi bu iki güne denk getirmemeye çalışın. Perşembe ve Cuma günleri, harekete geçmek ve istediğiniz alanlara yönelmek daha rahat olabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız. Cuma günü, iş alanlarınızda yaşayacaklarınızın kafanıza çok takmayın. Cumartesi Yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim ve uzaktaki akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak.

Kova Burcu: Bu Pazartesi iş alanlarınız size nefes aldırmayabilir. Haftaya hızlı bir giriş yapacaksınız sevgili kovalar. Parasal konulardaki mantıklı yaklaşımınız iş hayatınızda güzel gelişmeleri taşıyabilir. Salı ve Çarşamba günleri, sosyal çevre alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri, isteksizliğiniz yüksek olabilir. Önemli işlerinizi bu iki güne denk getirmemeye çalışın. Cuma günü, dış ilişkilerinizde zaman zaman zorlanmalarınız oluşabilir. Cumartesi günü  Ortaklaşa para konularınızda yaşadığınız sorunlar ve gecikmeler artık geride kalmaya başlayacak. Enerjinizi daha rahat kullanabileceksiniz. Yine de parasal konularda gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın ve önemli ameliyatlardan mayıs sonuna kadar kaçının.

Balık Burcu: Haftaya dış ortamlar, seyahat, ticaret ve eğitim alanlarınızdaki yoğunluklarla merhaba diyeceksiniz sevgili balıklar. Hayata mantıkla bakabildiğiniz bu pazartesi, bir çok işinizi halledebilirsinizSalı ve Çarşamba günleri, iş ve kariyer alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Kendinizi iş konusunda ortaya koyacaksınız. Çarşamba günü itibarıyla, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, medya alanlarınızda bazı şeyleri yeniden yapılandırmak adına uygun bir döneme giriş yapacaksınız. Yaşayacağınız sıkıntı ve sorunlara değişmesi gerekenler gözüyle bakmanız size çok şey kazandırabilir. Perşembe ve Cuma günleri, sosyal çevre alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Cumartesi günü 3 aydır başak burcunda gerileyen mars düzelmeye başlıyor. Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde ortaya çıkan bazı sorunlar ve konular geride kalmaya başlayacak. Parasal konularda da rahatlamalar hissedeceksiniz.