Advertisement

Koç Burcu: Bugün, sabah saatlerinde oluşan yeniay sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Parayla veya hayatınızla ilgili her tür somut adımı, ticarete dayalı işlerinizi, maddi anlamda başlayacak her tür oluşumu bugün ve sonrası 15 gün içerisinde verebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu sabah sizin burcunuzda oluşan yeniay, üzerinizdeki ağır ve yoğun baskıları azaltmaya ve girişimleriniz için yeşil ışık yakmaya başlayacak. Her tür konuda yeni başlangıç ve uygulamalarınızı bu döneme denk getirmeye özen gösterin. Enerjiler sizden yana olacak.

İkizler Burcu: Bu ay atacağınız adımlarda, girişeceğiniz yeni işlerde şartlar sizin elinizde olmayabilir. O yüzden diğer herhangi bir yeni girişimde bulunmamalı, planlarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay için planlarınızı tasarlamalısınız. Hayır işleri, başkalarına yardım gibi etkileriniz yüksek olacak.

Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, sosyal çevre ve arkadaşlıklar evinizde bir yeniay oluşıyor. Oldukça iş odaklı bir ayın ardından artık daha sosyal olmak ve arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bol bol gezin, dolaşın, çeşitli grupsal aktivitelere katılın ve yalnız kalmayın.

Aslan Burcu: Artık kariyeriniz ve iş alanlarınız için harekete rahatlıkla geçebilirsiniz 15 gün boyunca her tür yeni girişim ve başlangıçlarınız destekleniyor olacak. İçinizdeki ateşi ve sabırsızlık etkilerini kontrol edebilir ve günün şartlarına uygun olarak hareket edebilirseniz, her şey harika olabilir.

Başak Burcu: Sizin uzak çevre, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşen bu yeniay, bu alanlarda bir işiniz varsa güzel bir 15 günü müjdeleyecek. O yüzden bu işlerinizle ilgili önemli başlangıç ve kararlarınızı Bugün itibarıyla vermeye çalışın.

Terazi Burcu: Ortaklaşa çalışmalarda bulunmak, sevdiğiniz kişiyle ortak bütçe oluşturmak ve bu alanlarda yeni adımlar atmak için uygun bir 15 gün olacak önünüzde. Bankaya dair işleriniz, kredi alım, vergi konuları, prim, nafakaya dayalı işleriniz için bugünden sonra çok rahat harekete geçebilirsiniz.

Akrep Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler alanınızda gerçekleşen yeniay, bu alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayacağınız ve gündeme getireceğiniz harika bir 15 günü müjdeliyor olacak. Evlilik ve ilişkilerinizle ilgili kararlarınızı bu tarih ve sonrasına denk getirmeye çalışın.

Yay Burcu: Bu yeniayla birlikte yeni bir işe başvurmak, adım atmak, işinizle ilgili konularda atılımlara geçmek ve yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir 15 gün içinde bulunuyor olacaksınız. Yine sağlığınızla veya beslenmenizle yada alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu yeniayın güzel etkilerinden en fazla yararlanacak olan burçlardan biri de sizsiniz. Aşk hayatınız bu ay devrede. İçinizde cıvıl cıvıl bahar rüzgarları esecek. Aşkı arıyorsanız, etkilerine çok çabuk kapılabilirsiniz. Çocuk istiyorsanız, şartlar yine sizden yana.

Kova Burcu: Ev almak, satmak, kiralamak gibi işleriniz varsa 15 gün boyunca şanslı etkiler altındasınız. Yine evinize dair konularla uğraşabilir, eşya alımı, tadilat, boya, dekorasyon gibi olaylara kalkışabilirsiniz. Ailevi konulara odaklanmanız ve sorunlar varsa bunların üzerine gitmeniz uygundur.

Balık Burcu: Önünüzdeki 15 gün boyunca kardeşlerinizin, akraba veya yakınlarınızın hayatıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Yine iletişime dayalı işler, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, teknoloji alanlarınızda bugünden sonra rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.