Advertisement

Koç Burcu: Günlük yaşantınızda veya iş hayatınızdaki iletişiminiz ve ilişkileriniz bugün biraz farklı olabilir. Normalde rahatlıkla yapacağınız şeyleri ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Ailenize karşı fikirlerinizi daha yumuşak bir dille ortaya koymalısınız.

Boğa Burcu: Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla aynı fikir içerisinde olmayacaksınız. Maddi konularda ve alışverişlerinizde riskli işlerden ve harcamalardan sakının. Çevrenizde olup biten olaylara karşı bugün duygusal tepkileriniz yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Sahne arkası veya geride durmanız gereken bir işle uğraşıyorsanız oldukça yaratıcı bir süreçtesiniz. Arkadaş ilişkilerinizde bugün iletişiminiz yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Maddi konuları gözden geçireceksiniz yine de para harcamalarınız yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda bir fikre takılıp kalabilirsiniz. Duygusal konularda yönlendirmeleriniz olabilir. Bugün iş hayatınızda bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İşi bir kenara bırakın, arkadaşlarınızla üzerinizdeki stresi azaltacak planlar yapmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Bugün geri planda durmalı ve önemli işleriniz için harekete geçmemelisiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Uzak çevrelerle olan iletişiminiz sizi mutlu etmeyebilir. İş alanlarınızda bir noktaya takılıp kalmayın.

Başak Burcu: Arkadaşlarınızla atılacak adımlar hayatınızı daha neşeli ve eğlenceli bir hale getiriyor. Yine de onlarla olan iletişiminizde bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bugün tanımadığınız insanlarla ortaklaşa paylaşımlarınız artabilir. Özel hayatınızda inatçı ve ısrarcı olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün iş hayatınızda şefkatli ve yardımsever tavırlarınızla başkalarının sorumlulukları üzerinize kalabilir. Sağlığınızın iyi olması ve gücünüzü iyi hissetmeniz bir çok alanda koşturmalarınızı arttırabilir. Özel hayatınızda iletişiminize dikkat edin.

Akrep Burcu: Bugün özel yaşantınızda işler tam da istediğiniz gibi yürüyebilir. Eğlenceli yönünüzü sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. İş ve hizmet hayatınızdan başınızı birazcık kaldırın ve hayatın güzel ve eğlenceli yanlarına odaklanın. Dış mekanlar daha fazla ilginizi çekecek.

Yay Burcu: Ailenize karşı hizmet ederken kendinizi daha iyi ve moralli hissediyorsunuz. Duygularınız değişimlere karşı ayak uydurmakta zorlanıyor. Bugün daha çok ortaklaşa para konularına yoğunlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda hemen moralinizi bozmamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu: Bugün ailenize karşı sorumluluklarınızda ve hizmetlerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Biraz özen gösterirseniz, özel yaşantınızda ve sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız programlarda eğlenceli anlar sizleri bekliyor ama burnunuzun dikine gitmekten vazgeçin.

Kova Burcu: Güvenli ve huzurlu bir aile hayatına sahip olduğunuz için bugün kendinizi iyi hissedebilirsiniz. İş alanlarınızda bazı düşüncelere takılı kalabilirsiniz.İnatçılığınızla konuların üzerine gitmekten ve riskli adımlar atmaktansa bugün daha sakin durmalısınız.

Balık Burcu: Yakın çevrenizde iletişiminiz hızlanacağı bugün aşk hayatınızda oldukça keyifli etkiler altında olacaksınız. Bir tek aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Bir tartışma yaşarsanız kafanızı takmamaya ve olayları uzatmamaya özen gösterin.