Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün merkürün neptünden alacağı kare açıyla, işlerimizde ve görüşmelerimizde zorlanmalar oluşabilir. Koşulların netliğinden emin olarak hareket etmeliyiz. Kafamız karışık olabilir ve en önemli ayrıntıları gözden kaçırabiliriz. Bu yüzden önemli iş görüşmelerimizi ve anlaşmalarımızı bugün yapmamaya çalışalım.

Koç Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde gerçekleri kolay göz ardı etmeye müsait olabilir veya kafa dağınıklığı yüzünden zorluklar yaşayabilirsiniz. Önemli ticari anlaşmalarınızı bu birkaç gün boyunca yapmamaya çalışın. Aile konularında kendinizi yetersiz hissetmeniz mümkün.

Boğa Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ve arkadaş ortamlarınızda hayata gerçekçi gözlerle bakamayabilirsiniz. Şartlar pek fazla belirgin olmayacak bu da ilişkilerinizde ve işlerinizde bazı aldanmaları beraberinde getirebilir. Yakın çevrenize karşı hassas olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, ayrıntıları ve detayları atlamaya ve görmezden gelmeye müsait olabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda aldatıcı etkilerden uzak durmalı, kafanızda bazı şeyler netleşene kadar harekete geçmemelisiniz. Maddi konularda kendinizi suçlamaya müsait olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, grupsal ve seyahate dayalı işlerinizde gözlerinizi açık tutun. Düşünceleriniz bulanık ve net olmadığından yanlış hükümler verebilir veya adımlar atabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmamaya çalışın. Aile hayatınızdan uzak durarak sadece kendinize yoğunlaşabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, arkadaşlık ortamlarınızda veya sosyal çevre alanlarınızda para alışverişlerinize ve para konuşmalarına dikkat edin. Koşullarınız net olmadığından bazı ayrıntıları atlamanız mümkün gözüküyor. Yakın çevre sorumluluklarınız üzerinize binebilir.

Başak Burcu: Bu Cuma , iş konularında ortaklaşa hareket etmeniz gereken konular varsa şartlarınızı iyi belirlemeye çalışın. Ayrıntı ve detayları atlamaya ve dalgınlıkla hareket etmeye müsait olabilirsiniz. İmza atmamaya ve yeni kararlar almamaya çalışın lütfen.

Terazi Burcu: Bugün , seyahate, eğitime ve ticarete dayalı iş ortamlarınızda bazı ayrıntıları gözden kaçırmaya  eğilimli olabilirsiniz. O yüzden önemli kararlardan kaçının ve şartların net olduğunu iyice gözden geçirin. İş alanlarınızda sorumluluklarınız sizi daraltabilir.

Akrep Burcu: Bugün , özel hayatınızda ve ortaklı para alanlarınızda yanlış kararlar almaya ve yargıda bulunmaya müsait olabilirsiniz. Aşk hayatınızda duyacaklarınız, konuşacaklarınız kafanızı daha da karıştırabilir. Herşeyi algılamak istediğiniz gibi göreceksiniz.

Yay Burcu: Bugün, iş hayatınızda, özel ilişkilerinizde ve ailevi konularda kafanız karışık olabilir. Net olmayan koşullar size yanlış kararlar aldırmasın. Bir ev alım, satım, kiralama ve yer değiştirme gibi etkileriniz varsa dikkatli olun. Duygularınızı çevrenizden saklıyorsunuz.

Oğlak Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla, iş yaptığınız insanlarla zorluklar yaşayabilirsiniz. Şartlarınızın netliğinden emin olun. Toplum içinde özel ilişkileriniz sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Aşk ve eğlence hayatınıza dayalı para konularında karar verirken çok dikkatli olmalısınız. Yine eğlence hayatınıza veya çocuklarınıza yönelik konularda harcamalarınız yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Borsada yatırım yapanlar, riskli adımlardan uzak durmalılar.

Balık Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminizde ve aile hayatınızda yanlış yönlendirilmelere ve yanlış hükümlere açık olacaksınız. Yine satış, emlak alım satım gibi işleriniz varsa detay ve ayrıntıları atlamamaya özen gösterin . Bugün, Aşk hayatınızda duygularınızı rahat dile getiremeyebilirsiniz.