Advertisement

Bu Pazar, merkür aslan burcunda gerilemeye başlayacak. İletişim gezegeni olan merkürün ateş burcunda gerilemesi cesur davranışları ortaya çıkarabilir. 3 hafta boyunca içsel yaratıcılığımız artacak. Bir fikir yaratmak, ileri vadeli planlarımıza hazırlanmak için olumlu günlerde olacağız. Ben kimim, neyim, hayattan beklentim ne gibi sorular aklımıza daha fazla düşecek. Bu dönemde vizyonumuzu ve kimliğimizi gözden geçirmeli, gerçekçilikle bağlantılarımızı kontrol ederek yolumuza devam etmeliyiz. Bu etkiden en çok sabit burçlar olan Aslanlar, akrepler, kovalar ve boğalar etkilenecek. Yine merkür gerilerken oluşan güneş- satürn karesi, oluşacak zorlayıcı olaylarda, başkalarını suçlamaya daha yatkın olacağımızı anlatıyor. Hayatın bizi desteklemediği fikrine kapılabilir, otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Artık merkür geri giderken ne yapmamız ve  ne yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Bir kez daha tekrar edecek olursak, bu gerileme sırasında anlaşma veya imzalardan kaçınalım, yanlış anlaşılmalara açık olacağımız için açık iletişime dikkat edelim. Acele etmeyelim, zira bu dönem içinde vereceğimiz kararların şartları, merkür düzeldikten sonra değişecektir. Kendimizi gözlemleyelim ve hayatımızda yolunda gitmeyen  alanlarımız için içtenlikle düşünelim. Sakin olalım. Bunları yaptığımızda merkürün gerilemesinin aslında ne kadar işe yaradığını hayatımızda görebiliriz.

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; entelektüel, bilimsel, anlayışlı, insanlara candan yaklaşan, bağımsız bir insansınız. Güçlü karakterinizle üstesinden gelemeyeceğiniz konu yok. Çalıştığınız ortamlarda sivrilen kişiliğiniz ve meydan okuyan tavırlarınız zaman zaman zorluk yaşatabilir. Bu sene iletişiminize yıl boyunca dikkat edin. İşlerinizde bazı anlaşmazlıklar oluşabilir ama üstesinden geleceksiniz.

Koç Burcu: Aşk evinizde gerilemesine başlayan merkür,  aşk hayatınızda tamamlanmamış, yarım kalmış eski ilişkileri yeniden gündeme getirebilir. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar, ciddi düşünceler ve geçmişle karşılaştırma yapmalar öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa iletişiminize dikkat edin.
Boğa Burcu: 3 hafta boyunca ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa askıya alın. Yine bu dönem zarfında ailevi eski konular gündeminize yerleşebilir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkileriniz, yaratıcılığa dayalı konular ve parasal meselelerde de önemli başlangıçlardan kaçının.
İkizler Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde, akraba, kardeşler, komşularınızla olan iletişiminizde 3 hafta boyunca dikkatli adımlar atmalısınız. Yine seyahat, eğitim, satış, pazarlamaya dayalı konularda da sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönem süresince  anlaşmalar yapmaktan ve imza atmaktan kaçının.
Yengeç Burcu: Bugün başlayan merkür gerilemesi sizin para alanlarınızda gerçekleşecek. Parasal konularda temkinli adım atmak, çok önemli alışverişlerde ve ticari anlaşmalarda bulunmamak en doğrusu. Maddi konulardaki beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.
Aslan Burcu: Merkür, kişisel alanlarınızda sizi zorlayabilir. Kim ve ne olduğunuz konusunda yanlış fikirlere kapılabilir, dış dünya tarafından yanlış algılanabilirsiniz. Kimliğinizi ve duruşunuzu gözden geçirmeli ve kendinizde eksik gördüğünüz şeylerin üzerine gitmelisiniz.
Başak Burcu: Merkür sizin kadersel alanınızda gerilemeye başlıyor. Geçmiş konu ve olaylar bu dönem hızlanabilir ve geçmişte yaptıklarınız karşınıza çıkabilir. Bu dönemde iletişiminizde kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilir daha çok geçmişi düşünerek hareket edebilirsiniz.
Terazi Burcu: Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemesine başlıyor. Toplum içinde, organizasyonlarda ya da davetlerde  arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Merkür ayrıca sizin seyahat, eğitim, hukuk ve ticaret alanlarınızda da sorunlar yaşamanıza neden olabilir.
Akrep Burcu: Merkür iş ve kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu alanlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Önemli işlerden ve kararlardan kaçının.Yine de aksaklıkları, bozulmaları veya düzeltmeleri gözden geçireceğiniz harika bir dönem içerisinde olacaksınız.
Yay Burcu: Seyahat, eğitim ve yabancı ortaklı işlerinizde Merkür gerilemeye başlıyor. Bu alanlarınızda bir takım aksaklıklar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu etkiden özel hayatınız, evliliğiniz ve kariyerinizde etkilenecek. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin ve önemli anlaşmalardan uzak durun.
Oğlak Burcu: Merkür ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlıyor.  Eğer bir kredi alacaksanız veya borç alacaksanız bu dönem uygun bir dönem olmayabilir. Yine iş alanlarınız ve seyahat konularınız merkürün gerilemesinden nasibini alabilir. Önemli ticari anlaşmalardan sakının.
Kova Burcu: Evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda gerileyecek olan merkür, sevdiğiniz insanla bu süreçte yanlış anlaşılmaları hayatınıza taşıyabilir. Geçmiş ilişkiler konu ve olaylar daha fazla gündeminizde olacak. Bu dönem evlilik kararı almak ve bu kararı uygulamak doğru olmayabilir.
Balık Burcu: İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. 08 ağustosa kadar önemli bir işe veya projeye başlamayın. Aşk hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine bu süreçte geçmiş dönem ilişkileriniz ve flörtleriniz yeniden devrede olabilir.