Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; iyimser, yerinde duramayan, kendine  aşırı güvenen bir insansınız. Bu aşırı güven yüzünden özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaşam boyunca şansınız hep açık olacak ama sabretmeyi ve yeri geldiğinde geri planda durmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Bu sene, ilişkileriniz devrede olacak. Her anlamda çok şanslı bir yıl geçireceksiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün, sabah saat 07:27 de kova burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay şanslı etkiler altında olacağız. Kendimizi iyi ve rahat hissedeceğimizden bana bir şey olmaz tavrı ve abartılı davranışlar ön planda olabilir. Önemli kararlar gündeme gelebilir. Türkiye haritasında ortaklaşa para evimizde oluşan dolunay, vergi, kredi, faiz ve ödemeler dengesiyle ilgili konuları hayatımıza taşıyabilir.

Koç Burcu: Bu dolunayda birkaç gün boyunca arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ya da yaratıcılığa, sanata dayalı işlerinizde arkadaşlarınız sizin için devreye girecek. Aşk hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda, hem de iş alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Yine de bu dolunay oldukça olumlu etkiler altındasınız ve iş konularınızda parasal olarak şansınızı iyi kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Uzak çevre, akrabalar evinizde oluşan dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Özellikle seyahate, eğitime, ticarete dayalı işleriniz varsa oldukça keyifli oluşumlar hayatınızda cereyan edebilir.

Yengeç Burcu: Bu sabah ortaklaşa para evinizde bir dolunay oluşacak. Ortaklaşa para konularında bir işinizi sonuca ulaştırabilir ve beklenmedik gizli yerlerden destek sağlayabilirsiniz. Ailenizin işleri için rahat harekete geçebileceksiniz.

Aslan Burcu: Bu sabah, özel hayatınızda oluşan dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve birebir ilişkilerinizde etkileyecek. Ortaya çıkan durumlarda verilecek kararlar, sosyal çevreniz veya arkadaşlarınız tarafındanda onay görecek.

Başak Burcu: dolunay, iş ve hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Bu sıralar herşeyi sorgulamanız,  bu dolunay en çok iş alanlarınızda işinize yarayacak. Yeni bir şey bulabilir, keşfedebilir, düşündüklerinizi insanların hizmetine koyabilirsiniz.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuk evinizde oluşan dolunay, bu alanda sizi etkileyecek. Bu dolunay şanslı etkilere sahipsiniz. Aşk hayatınız, kararlarınızda sizi destekleyecek. Çocuk sahibi olmak isteyenler, bu dolunayda güçlü etkiler altında olacaklar.

Akrep Burcu: Bugün sabah oluşan  dolunay ailenizle veya evinizle ilgili konuları hayatınıza taşıyacak. Ev ve aile hayatınız, iş hayatınızdaki olumlu ve güzel gelişmelerden olumlu etkilenecek. İş alanlarınızda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Yay Burcu: yakın çevre alanlarınızda bir dolunay gerçekleşecek. Siz seyahatteyken veya başka konularla uğraşırken, yakın çevrenizde oluşacak bir olay, sizi olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızdaki gelişmeler kendinizi çok ama çok mutlu hissettirtecek.

Oğlak Burcu: Dolunay, sizi en çok parasal alanda etkileyecek. İş hayatınızdan alacağınız olumlu enerjiyle parasal konuları kafanıza takmayacaksınız. İş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Önemli bir işinizin parasal durumunu halledebilirsiniz.

Kova Burcu: Dolunay, sizin hayat evinizde gerçekleşecek. Kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Önemli konuşmalar ve görüşmeler iş alanlarınızda sizi mutlu edebilir. Aşkı arayan biriyseniz çok şanslı olacaksınız.

Balık Burcu: Bu sabah kadersel alanınızda oluşan dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. Aile hayatınız ve bu alanda yapılması gerekenler adına, sağlığınız adına oldukça olumlu ve şanslı bir dönem olacak.