Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde önemli konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. Sevdiğiniz insanla, akraba veya tanıdıklarınızla girişeceğiniz her tür işten fayda sağlayabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.


Boğa Burcu: Bugün , parasal konularda 4 yıldızlı bir gün olacak. Maddiyata dayalı işleriniz için bugünden faydalanmalı, konuşma ve görüşmelerinizi bugüne denk getirmelisiniz. İş hayatınızda bu dönem başarı sizin olabilir.


İkizler Burcu: Bugün, hayata yaklaşımınız oldukça keyifli ve heyecanlı olabilir. Yine sanata veya yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa hayat size tam anlamıyla desteğini veriyor olacak. Kendinizi çok şanslı göreceksiniz.


Yengeç Burcu: Bugün, ailevi konuşma ve görüşmelerinizde beklenmedik ve gizli yerlerden güzel ve etkili şanslar görebilirsiniz. Yine ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa şansınız yaver gidecek.


Aslan Burcu: İletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevrenizle temas halinde olacağınız konularda harika keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Kafanızda kurduğunuz planlarınızı harekete geçirmek için yeni tanıştığınız devreye girecek.


Başak Burcu: Kariyer alanınızdan göz kırpan ve size destek atan jüpiter, maddi işlerinizde istediğiniz bir fiyatı veya pazarlığı devreye sokabilir. Ya da size teklif edilen bir iş veya projede tam da düşündüğünüz fiyatı almanız söz konusu olacak.


Terazi Burcu: Hayatınız adına harekete geçmek istediğiniz ve düşündüğünüz ve konuştuğunuz alanlarda şanslı etkileriniz olacak. Sizi daha az tanıyan insanlardan alacağınız teklif veya şanslarla ayaklarınız yerden kesilebilir.


Akrep Burcu:Kafanızdaki düşünceler için planlarınızı paylaştığınız insanlardan maddi manevi destekler alabilirsiniz. Ruhsal konularda kendinizi geliştireceğiniz bugün, yardımlaşma sizin için önemli olacak. Hiç beklenmedik yerlerden şanslarla karşılaşabilirsiniz.


Yay Burcu: Sosyal çevrenizde konuşulan ve görüşülen işleriniz devreye girebilir. Ortaklaşa yapılacak her tür işten fayda ve çıkar sağlayacağınız bir gün olacak. Bağlantılarınızı çok iyi değerlendirmeli, şansın ayağınıza gelmesini beklememelisiniz.


Oğlak Burcu: İş alanlarınızdaki konuşmalarınızın ve görüşmelerinizin karşılığını alabileceğiniz ve kendinizi bu alanlarda oldukça şanslı ve bereketli hissedeceğiniz bir gün olacak. Abartıdan uzak durmayı siz yine de ihmal etmeyin.


Kova Burcu: Eğitim, seyahat, hukuk, ticaret yabancı ortaklı işler, sanat ve yazım alanlarınızda dört yıldızlı bir gün olacak. Hayattan alacağınız güzel enerjilerle iş görüşmelerinizi ve anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye çalışın lütfen.


Balık Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızla ilgili parasal konularda çok şanslı etkilere sahipsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir miras davanız varsa güzel haberler alabilirsiniz. Yine ortaklaşa paraya dayalı her tür işinizde şans sizden yana olacak.