Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızdaki para konularınızı konuşmak için uygun bir gün olabilir. Ortaklaşa para konularınızda ciddi ve sorumluluk alan yanlarınızla hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatındaki değişimlere, ona destek atarak yardımcı olmalısınız.
 
Boğa Burcu: İş anlamında alacağınız desteklerle şanslısınız. Özel hayatınızın ve ilişkilerinizin detayları hayatınızda daha fazla yer edecek. Sevdiğiniz kişiyle, ilişkinize dair yapacağınız güzel konuşmalar, etkileyici jestler devreye girebilir.

İkizler Burcu: Bugün, iş ve ev hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün olabilir. Ev hayatınızda yapılması gerekenler için ailenizle konuşmalarınızı arttırabilirsiniz. Kafanız bu bir kaç gün iş konularına odaklı olacak.

Yengeç Burcu: Bugün,yaratıcılığa dayalı işlerinizde, iletişime dayalı konularda şanslı konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz olumlu etkiler altında, konuşmak istediğiniz konular için harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu: Ailevi konularda parasal konuşmalarınız hızlanacak. Bir işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi bir etki söz konusuysa bugüne denk getirmeye çalışın. Düşüncelerinizi kendi tavırlarınıza yoğunlaştırın.

Başak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle hayatınız adına yapacağınız konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Yine iletişime, satışa, reklama yönelik konuşmalarınız bu bir kaç gün hızlanabilir. Kendinizi iyi hissediyorsunuz.

Terazi Burcu: Maddi konularda görüşme ve konuşmalarınız hızlanabilir. Gizli kişilerden alacağınız destekle hiç beklenmedik yerlerden güzel kazançlar sağlayacaksınız. Belki de kafanızda yağtığınız bazı planların bu bir kaç gün iyi işlediğine şahit olacaksınız.

Akrep Burcu: Bugün, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden göreceğiniz yardımlar ve destekler artacak. Sosyal ortamlarda kuracağınız güzel ilişkiler hayatınız için alacağınız gelecek kararlarınızda etkili olacak. Sevginizi paylaşın.

Yay Burcu: Bugün, ortaklaşa yapılacak bir işiniz varsa gayet olumlu etkileneceksiniz. İş ilişkilerinizin güzelliği, kafanızdaki planları harekete geçirmenize yarayacak. Yine sevdiğiniz insanla toplum içinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün ,uzak seyahatleriniz, gruplarla veya iş bağlantılarınızla ilgili olacak. Geleceğe umutla bakacağınız bu dönem sosyal çevrenizde konuşuluyor olacaksınız. Paylaşımlarınızı arttırmaktan korkmayın.

Kova Burcu: Bugün, iş hayatınızda özel konuşma ve görüşmelerin devreye gireceği, maddi konularda destek göreceğiniz bir gün olabilir. Para harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin. İş hayatınızda konuşuluyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün, bir seyahatiniz ve iş bağlantınız varsa ortaklaşa çalışmalar devreye girebilir. Yine sevdiğiniz insanla dış ortamlarda güçlü ve etkili konuşmalarda bulunabilirsiniz. Kendinizi bir çok konuda özgür hissedeceksiniz.