Advertisement

Koç Burcu: Bayramın bu son gününde fikirsel olarak rahat ve bir o kadar düşüncesiz hareket etmeye meyilli olacaksınız. Kardeşleriniz, akrabalarınız veya yakın çevrenizdeki kişilerle yapacağınız planlar devreye girecek.

Boğa Burcu: Üstlendiğiniz sorumluluklardan yorulduğunuzu farkedebilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamak, geçmişi anmak, bazen hüzünlenmek öne çıkabilir. Para harcamak konusunda hiç düşünmeden hareket edeceksiniz.

İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle keyifli planlar devreye girebilir. Özel hayatınızda bugün, sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız abartılı ve keyifli olacak. Hayatınıza dair bir çok şeyi abartabilir, sevdiğiniz kişiye önemli sözler verebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, dış ortamlarda vakit harcayacak ve göz önünde olacaksınız. Özellikle aktiviteleriniz hızlanacak, kendinizi çok aşırı zorlamamaya özen gösterin. Yedikleriniz ve içtiklerinize dikkat.

Aslan Burcu: Bugün, seyahatlerde veya dış ortamlarda daha keyifli ve mutlu olabilirsiniz. Özellikle sosyal ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Değişik aktiviteler sizi mutlu edecek.

Başak Burcu: Ortaklaşa para konuları hayatınızda daha fazla öne çıkabilir. Yine ani harcamalar, yapılacak alışverişler size kendinizi iyi hissettirtecek. Aile hayatınızda ve bulunacağınız yerlerde kendinizi şanslı ve mutlu bulacaksınız.

Terazi Burcu: Bu haftasonu özel hayatınıza odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir ve sıkıntınızı azaltabilir. Özellikle bugün, düşüncelerinizde abartılı çoşkular ön planda olabilir.

Akrep Burcu: Bu pazar, yapılması gereken günlük rutin işleriniz devreye girmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili konularda hayatınızın merkezinde olabilir. Harcamalarınızı arttıracaksınız. Kendinizi bir çok konuda iyi hissedeceksiniz.
 
Yay Burcu: Bu pazar hayatın daha çok keyifli yanlarına odaklanacaksınız. Çocuğunuzla veya aşk hayatınızda farklı bir gün sizleri bekliyor olacak. Özellikle bugün, sevdiğiniz insanla kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bu pazar, evinizde veya ailenizin yanında olmak isteyeceksiniz. Özellikle bugün, yemeyi ve içmeyi abartabilir, keyfinizi daha çok ziyafet sofralarında ortaya çıkarabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmeniz gerekiyor.

Kova Burcu: Bu pazar, yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle geçirilecek güzel ve eğlenceli vakitler sizi bekliyor olacak. Özellikle bugün, sosyal ortamlara oldukça keyifli ve abartılı etkiler altında olacaksınız.

Balık Burcu: Bu Pazar parasal konulara odaklanacaksınız, harcamalarınız artabilir. Özellikle bugün, dış ortamlarda ve ailevi konularda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Çok yorulduğunuz günlerin acısını çıkarmalısınız.