Advertisement

Koç Burcu: Kasım ayına ortaklaşa para konularınız ve bu alanda üstlendiğiniz sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Bugün yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz. Gezmek, dolaşmak ve iletişimi arttırmak ön plana çıkabilir.

Boğa Burcu: Kasım ayına özel hayatınız, ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınızdaki sorumluluklar bu ayda yüksek olacak. Bugün ise, parasal konularda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu: kasım ayına, iş, hizmet alanlarınızdaki yoğunluklar ve zorunlu işlerinizle giriş yapabilirsiniz. Bugün hayat sizin için daha hızlı akmaya başlayacak. Gezmek, dolaşmak, hayatın tadını çıkarmak ve bu konuları abartmak isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Kasım ayına aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular ve bu alandaki sorumluluklarınızla giriş yapıyorsunuz. Bugün canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir. Yalnızlığı seveceksiniz ve düşüncelerinizi abartmaya meyilli olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevreniz ön planda olacak. Değişik yer ve ortamlarda yeni insanlarla tanışabilir veya davet, organizasyonlara katılabilirsiniz. Kasım ayı içinde ev ve aile konularınızla giriş yapacaksınız.

Başak Burcu: Kasım ayına, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilgili konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. İletişiminizde bazı zorlanmalar görülebilir. Bugün ise, iş alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Güzel haberleriniz var.

Terazi Burcu: Kasım ayına maddi konular ve bu alanlardaki önemli sorumluluklarınızla giriş yapıyorsunuz. Bugün, dış ortamlarda, yabancı yerlerde bulunmak hoşunuza gidecek. Uzaklardan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

Akrep Burcu: Kasım ayına kişisel hayatınız ve bu alandaki sorumluluklarınızla giriş yapacaksınız. Bugün, ortaklaşa para alanlarınız öne çıkmaya başlıyor. Para ödemeleriniz, banka işlemlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu: Kasım ayına  geri planda durarak, planlar yaparak giriş yapabilirsiniz. Bugün, artık bir kaç gün boyunca özel hayatınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle paylaşımlarınız gün boyunca sizi mutlu edebilir.

Oğlak Burcu: Kasım ayına sosyal çevre alanlarınız ve arkadaş ilişkileriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Bugün, iş hayatınızda güzel şanslara sahipsiniz. Yaptığınız işin sonuçları sizi tatamin edebilir. Yeme, içmeyi abartabilirsiniz.

Kova Burcu: Kasım ayına kariyer ve iş alanlarınızda üstleneceğiniz sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Bugün ise, yaratıcı, keyifli ve şanslı etkileriniz devreye girecek. Aşk hayatınızda duygularınız sevdiğiniz kişiye karşı kabarabilir.

Balık Burcu: Kasım ayına yabancı ortamlar, seyahat ve medya alanlarınızdaki sorumluluklarınızla giriş yapacaksınız. Bugün, ilginizi aile ortamlarınıza yöneltebilirsiniz. Ev ve aile konularında oldukça şanslı olacaksınız.