Advertisement

Koç Burcu: Bugün hızlı ve koşturmalı yapınızla dış ortamlarda bir çok işinizi halledebilirsiniz. Anlamak ve gerçekten bilmek istediğiniz çok şey olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destek sizi mutlu edecek.  

Boğa Burcu: Neler yaşadığınızı bir diğer kişiyle paylaşmak, size iyi gelecek. Çünkü herşeyi kendi içinizde saklamaya meyillisiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda yarım kalanları tamamlamak ve halletmek için harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle, ilişkiniz, hayatınız ve işleriniz üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Sizi ilgilendiren ve önünüzdeki dönemde hayatınızı değiştirecek kararlardan herkesi haberdar etmek istiyorsunuz.

Yengeç Burcu: Bugün davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz fazla olabilir. Oldukça iyimser etkiler altında ve fırsatlarla dolu bir dönemde olduğunuzu farkedin. İşlerinizi gün içinde tamamlamaya çalışmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarınızla hareket etmeyi isteyebilir ama kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak.

Başak Burcu: Evinizde ve ailenizle bir arada olmanın keyfini çıkartacağınız bugün, harcamalarınızla ilgili olarak önemli konuşmalar gündeme gelebilir. İş alanlarınızdaki yoğunluklar ve sakinlik arasında gidip geliyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün çevrenize umut ve güzellik dağıtabilirsiniz. Yine de gün içinde parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Belki de kararsızlığınızı yakın çevrenize danışarak yeneceksiniz. Maddi konulardaki şanslarınız önünüzdeki günlerde ayağınıza gelecek.

Akrep Burcu: Bugün maddi konularda kafa patlatabilir, yapacaklarınızla ilgili olarak kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sevdikleriniz size yol gösterebilirler. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızı abartmamaya çalışmalısınız.

Yay Burcu: Bugün kendinizle ilgili konuşmak ve sorunlarınızı, içinizde tuttuklarınızı anlatmak derdindesiniz. Bunu dinleyecek ve sizinle bütün bunları paylaşacak bir insandan öğrenecekleriniz var. Özel hayatınızda duygusal konuları abartmaya meyillisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün kafanıza takılan sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında ve özellikle özel hayatınıza dayalı konuşmalarda abartmamaya özen gösterin. Eski arkadaşlarınızdan haberleriniz olacak.

Kova Burcu: Bugün geleceğinize yönelik konuşmalarınız artabilir. İşinizle ilgili önemli kararlar alma aşamasında olabilir veya yaşayacağınız bir olayın bazı şeyleri daha rahat algılamanıza neden olacağını görebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif sizi mutlu ederken, tüm yıl boyunca yaşadığınız deneyimler gözünüzün önünden geçebilir. Yeni bir işle uğraşmak veya yeni sorumluluklar üstlenmekten vazgeçmiyorsunuz ama önce eski işlerinizi tamamlamalısınız.