Advertisement

Haftaya Bakış

Haftaya ay kova burcundayken başlayacağız. Yeni insanlar, çevreler ve ortamlar bu hafta bizim için önemli olabilir. Bu Pazartesi yapacağınız anlaşmalarda detayları gözden kaçırmamaya özen gösterelim. Çarşamba günü, değişik ve farklı olan herşey daha çok ilgimizi çekecek. Cuma günü güneş oğlak burcuna geçecek. Kimliğimizde disiplinli, kontrollü yanlarımız öne çıkabilir. Cumartesi günü yardımsever olmak öne çıkarken, Pazar günü harcamalarımız fazla olabilir.

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; güçlü, hırslı, yetenekli bir insansınız.Yaptığınız işle tanınmak ve ünlü olmak istiyorsunuz. Sosyal ve edebi konularda oldukça yeteneklisiniz. Diğer insanlardan kuvvetli taraflarınızla arkadaşlarınız ve çalıştığınız insanlar sizi kıskanabilirler. Bu etkilerden kurtulmak için, en büyük yatırımı ailenize ve akraba ilişkilerinize yapmalısınız. Bu sene, bir çok açıdan şanslı bir yıl geçireceksiniz.

Koç Burcu: Bugün arkadaşlıklarınız ve sosyal hayatınız göz önünde olacak, arkadaşlarınızla değişik planlar yapabilirsiniz. Fikirsel olarak geniş yürekli olacağınızdan yakınlarınıza tutmayacağınız sözler vermemeye çalışın.

Boğa Burcu: Kafanız başka başka işlerle meşgulken, bugün iş hayatınızda bireysel, farklı tavırlarınızla önemli kararlar alabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında bilinçli adımlar atın, altından kalkamayacağınız işlerden uzak durun.

İkizler Burcu: Bugün kafanızı rahatlatmak için farklı yöntem ve metotlara başvurabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan için yapacaklarınız abartılı ve fazla olabilir. Tutamayacağınız sözlerden uzak durmalısınız.

Yengeç Burcu: Haftaya daha çok maddi ve ortaklaşa değerler üzerinde durarak başlayacaksınız. İş hayatınızda istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir. Bazı iş konularında aşırı iyimserlikle hareket edebilirsiniz. Detayları atlamayın.

Aslan Burcu: İş ortamlarınızdaki hareketlilik süredursun, aklınız ve gönlünüz sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan yana olacak. Bugün, sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda düşündüklerinizi abartarak uygulamak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün koşturmanız ve iş hayatınızda tamamlamanız gereken konu ve olaylar ön planda olacak. Kontrolcü yönlerinizi gevşetip, olayları dışarıdan izlemelisiniz. Ailenizle birbirinizi anlayacaksınız.

Terazi Burcu: Yoğun giden aile aile yaşantınız sizi bazı noktalarda boğuyor olabilir. Aşka, eğlenceye veya yaratıcılığa ihtiyacınız var. Duygusal bir insan olarak, mantığınızla hareket ettiğiniz müddetçe daha az zarar göreceksiniz.

Akrep Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili öğrenmeniz gereken daha çok şey var. Parasal konularda abartılı davranışlardan, çok açılmaktan kaçınmalısınız.

Yay Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızın problemleri ve sorunları üzerine eğilebilirsiniz. Bir araya gelemediğiniz kişilerle hayatı paylaşma ihtiyacınız  yüksek olacak. Özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Kendinize yönelik istek ve beklentilerinizin yüksek olduğu bugünlerde, somut şeyler elde etmek istiyorsunuz. Sadece bir işi yapmak size yeterli gelmeyecek. Fikirleriniz sizi olmayacak noktalara taşıyabilir.

Kova Burcu: Bugün, daha mutlu, bireysel ve rahat etkilere altındasınız. Geleceğinize dair güzel konu ve olaylar hayatınızda şekillenmeye başlıyor. Sosyal ortamlarda yaratıcılığınız ve keyfiniz yerinde olabilir.

Balık Burcu: Bu kadar sosyallik ve paylaşım sizi biraz yormuş gibi görünüyor. Bugün bazı konularda duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz. İş alanlarınızda vereceğiniz sözlere dikkat edin, abartmaya müsait olacaksınız.