Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sadece kendi istediğinizin olmasını arzuluyorsunuz. Ticaret ve iş dünyasında başarılı olabilir, anlayışlı davranışlarınızı daha fazla geliştirerek çok üst pozisyonlarda yer alabilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden hareket etmeyin. Bu sene, fırsatları kendi lehinize döndürecek fırsatlar yakalayacaksınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Acil olmadıkça bu operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.

Koç Burcu: Bugün, ailenize veya evinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Ailenizle anlaşmakta zorlansanız bile, düşünceleriniz sizi doğru yönlendirecek.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz hızlanabilir veya iletişime dayalı işleriniz üzerine eğilebilirsiniz. İş alanlarınızda geleceğe yönelik planlarınızı iyi kurmanız gerekecek.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularla, ödeme veya tahsilatla uğraşabilirsiniz. İş hayatınızda mantıkla hareket etmenin karşılığını iyi bir şekilde görebilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınız ve kişisel istekleriniz birbirini destekleyecek. Enerjiniz gün içinde yüksek olacak. İsteklerinizle, gerçekleştirmek istedikleriniz arasında gidip gelebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün güne başlamakta ve istediklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. İşinizi yaparken nelerin değişmesi gerektiğini farkederek harekete geçmelisiniz. Sizi yoracak planlardan uzak durun.

Başak Burcu: Bir kaç gün boyunca, sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlayacak. Bir davetten diğerine koşturmalarınız artabilir. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşıyorsunuz.

Terazi Burcu: İş ve kariyer alanlarınız yoğun olabilir. Daha fazla göz önünde olacaksınız. İş alanlarınızda halledilmesi gerekenler konusunda başarılısınız. Özel hayatınızda oluşan enerjileri doğru yönlendirmelisiniz.

Akrep Burcu: Bugün, dış ortamlar, seyahat, eğitim, ticaret veya medya alanlarınız aktif olmaya başlayacak. Vaktinizi daha çok dış ortamlarda geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı dili konuşuyorsunuz.

Yay Burcu: Bugüne, ortaklaşa para gider veya gelirleriyle uğraşarak başlayabilirsiniz. Parasal konularda  değişmesi gerekenler üzerine yoğunlaşmanız yararınıza olacak.

Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatı daha fazla ön planda olacak. Ortaklaşa iş konularınıza bu iki gün yoğunlaşabilirsiniz. Yüksek akan enerjinizi başarmak istediğiniz alanlara kaydırın.

Kova Burcu: Bugün, kafanız iş konularıyla veya yapmanız gerekenlerle meşgul olabilir. Önemli bir iş konuşmasında mantıklı ve işinize yarayacak kararlar alabilirsiniz. İlginizi kendinize yönlendireceksiniz.

Balık Burcu: Gün içinde eğlenceli aktiviteler içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınız artacak. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için rahat ortamlarda bulunacaksınız.