Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;sanatkar,sevecen,iyi niyetli,kibar,tavizkar,saygılı bir insansınız.Yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz.Kendinize olan güveninizi arttırmalı,iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz.Bu sene kariyer ve iş hayatınız için harika bir yıl olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün güneş-neptün etkilşimiyle oldukça yaratıcı, duygusal ve yardımsever etkiler altında olacağız. Merkür- jüpiter sekstili önemli konuşma ve görüşmeleri ayağımıza getirebilir. Bakışaçımız iyimser olacak fazla abartmamaya özen gösterelim. Özel hayatımızdaysa güçlü duygularla hareket edebiliriz.

Koç Burcu: Beklenmedik yerlerden parasal çözümler elinize ulaşabilir. İş alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabileceksiniz. Yakın çevrenizle hayatınıza dair yapacağınız planlarda şanslı etkiler altında olacaksınız.

Boğa Burcu: Yapılması gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlar size yardımda bulunabilirler. Parasal konularda önemli şanslarınız, konuşma ve görüşmeleriniz devreye girebilir.

İkizler Burcu: Daha eğlenceli ve aktif bir kaç gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin ve arkadaşlarınızın hayatınıza şans getirdiğini göreceksiniz. Organizasyonlardan yana fırsatlarınız yüksek olacak.

Yengeç Burcu: Eviniz ve yuvanız daha çok vaktinizi alabilir. Bugün beklenmedik yerlerden işiniz adına güçlü destekler alacaksınız ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Aslan Burcu: İletişime yönelik konu ve olaylar gündeminizde olacak. İş alanlarınızda beklediğiniz desteği alabilir, önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Şansınız açık olacak.

Başak Burcu: Daha çok maddi konular hayatınızın merkezinde olabilir. Ortaklı işlerinizde ve özel ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ön planda olacak. Önemli paraya dayalı iş bağlantıları devrede olabilir.

Terazi Burcu: Kendi kişisel istekleriniz ön planda olabilir. İş alanlarınızda bazı yardımlar alacaksınız. Ortaklı işlerinizde geleceğe yönelik konuşma ve görüşmeleriniz  devrede olabilir.

Akrep Burcu: Organizasyona dayalı işleriniz, çevre ilişkileriniz devrede olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insana desteğiniz yüksek olabilir veya siz ondan beklediğiniz desteği görebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde hiç bir şey umurunuzda olmayabilir. Sevecek, sevileceksiniz. İş alanlarınızda da desteği ailenizden alacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün, hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Sevdiğiniz kişiyle zorlandığınız konuları konuşabilir ve bir uzlaşmaya varabilirsiniz. İş hayatınızda sevindirici gelişmeleriniz olacak.

Kova Burcu: Seyahat, eğitim, ticaret alanlarınıza yönelik uğraşılarınız artabilir. Parasal konularda ailenize yardım edeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşma ve görüşmeleriniz sizi mutlu edebilir

Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar kişisel girişimleriniz için size yardım edebilir. Aile kazançlarınıza yönelik konularda şanslı etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınız hareketleniyor.