Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, etkili ve güvenilir dostlarınız sayesinde hayatınız boyunca sırtınız yere gelmeyecek. Çevrenize karşı çok hassassınız ve insanlık için enterasan fikirleriniz var. Bu sene, hayat bir çok açıdan sizi destekleyecek. Kilo almaya meyilli olabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün ayın açılarına baktığımızda öğlen saatlerinde oldukça keyifli etkiler altında olacağız. Öğleden sonra, akşam üstü saatlerinde ilişkilerimiz ve eğlenceli konu ve olaylar öne çıkabilir. Akşam saatlerinde mantıklı ve çözümcü yaklaşımlar etkili olurken, gece saatlerinde kolay sinirlenmelere açık olabiliriz.

Koç Burcu: Sosyal çevre alanlarınız aktif olurken, arkadaşlarınızla keyfinizi arttırabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan ortaya çıkacak bir fikir sizi büyüleyebilir.

Boğa Burcu: İş ortamlarınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Neyi nasıl yapmanız gerektiğini gayet iyi bilecek, işlerinize kolay kanalize olacaksınız.
Kendinizi biraz daha öne çıkartmaya çalışın.

İkizler Burcu: Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilir ya da onlarla bir araya gelebilirsiniz. Hayata bakış açınız geniş ve iyimser olacak. Seyahat etme isteğiniz yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Banka işlemlerinizi halletmek için erken saatlerde yol almaya bakın. Hisleriniz gün içinde sizi doğru yönlendirebilir.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlarda haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmak isteyeceksiniz. Arkadaş ortamlarınızda ortaya çıkacak bir fikir sizi heyecanlandırabilir.

Başak Burcu: Yapmanız gerekenlere ve günlük rutin koşturmalarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınızda alacağınız keyifli haberler, sizi harekete geçirecek. Bir insan üzerinizde etkili olabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınıza ya da yaratıcılığa dayalı işlerinize eğilebilirsiniz.
Oldukça aktif ve kendinize yöneldiğiniz bu dönem kafanızdaki planları uygulamak için bir insandan yardım alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Eviniz ve ailenizle bir arada olmak ya da daha fazla ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hiç tahmin etmeyeceğiniz kişi ve yerlerden destek görecek, mutlu olacaksınız.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle bir araya gelebilir ve bazı bilgileri onlarla paylaşabilirsiniz. İletişiminiz gün içinde yoğun çalışacak. Yalnız hareket etmektense, diğer insanların fikirlerine açık olun.

Oğlak Burcu: Parasal konularda güzel şanslara sahip olabilirsiniz. İş alanlarınızda parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Beraber iş yaptığınız insanlar fikirleriyle yardıma hazır olacaklar.

Kova Burcu: Çocuklarınızla ya da aşk hayatınızda, spor alanlarınızda  enerjiniz yüksek çalışacak. Kendi kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız konusunda oldukça şanslı bir gün geçireceksiniz

Balık Burcu: Bugün yapacağınız işlerde isteksizliğiniz yüksek olabilir. Bu isteksizliğinizi ailevi ortamlarda geçirilecek güzel vakitlerle atabilirsiniz. Yeni fikirlere ihtiyacınız var.