Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; duygusal konularda tez canlı ve zaman zaman fevri olabiliyorsunuz. İradenizin güçlülüğü ve dayanıklılığı, hayatınızda zorluklarla karşılaştığınızda sizi bulunduğunuz zor durumlardan rahatlıkla kurtaracak. Dostlarınız çok fazla ve onlara değer veriyorsunuz. Bu sene, kadersl etkilere sahipsiniz. Hayatınız yeniden şekillenebilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu gece aslan burcunda oluşan yeniay, organizasyona, idare ve yöneticilikle ilgili işlerimizde, aşk hayatımızda veya çocuğumuzla ilgili konularda, yeni karar ve başlangıçlarımızı devreye sokabilir. Yeniay zamanları atılacak adımlar, başlanılacak işler uzun soluklu olacağından, bu yeniay ve sonrası 15 gün boyunca yeni kararlarımız için harekete geçebiliriz.

KOÇ BURCU: Yeniay, aşk hayatınız da  önemli karar ve başlangıçları gündeme  getirecek. Yine sanatla uğraşıyorsanız, yaratıcılığa dayalı bir işleriniz için  ya da  çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar için harekete geçebilrisiniz.

BOĞA BURCU: Önümüzdeki 15 gün boyunca  ev alım, satım, kiralama ve gayrimenkule dayalı işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Ailenizdeki sorunlarınızı düzelteceğiniz bir süreç içerisindesiniz.

İKİZLER BURCU: Yeniay, yakın çevre, akraba, kardeşler ya da iş alanlarınızda (iletişim, reklam, bilgisayar, satış, pazarlama, yayıncılık) yeni bir dönemi başlatabilir. İletişiminiz hızlanacak.

YENGEÇ BURCU: Para evinizde oluşacak bir yeniayla karşılaşacaksınız. Özellikle parasal girişimleriniz, ticari atılacak adımlarda önemli kararlar ve başlangıçlarınızı, uygulamaya koyabilirsiniz.

ASLAN BURCU: Hayatınızla ilgili her tür girişim, yeni oluşum ve  başlangıçlar için bu dönem sonrası hareket etmeniz işinize yarayacak. Planlarınızı devreye sokmak, kendinizi ortaya koymanın zamanı.

BAŞAK BURCU: Bugün oluşan yeniay, hiçbir konuda harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Daha çok planlarınız üzerinden geçmeli , manevi ve yardımlaşma üzerine dayalı konularda harekete geçmelisiniz.

TERAZİ BURCU: Yeniay, sosyal ortamlar ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Yeni insanlarla tanışarak,  yeni çevreler edinerek, yeni projeler içerisine dahil olarak şanslarınızı artırabilirsiniz.

AKREP BURCU: Yeniay, iş ve kariyer alanlarınızda yeni bir dönemi başlatıyor. İş değiştirme, yeni bir işe başlama, yeni bir proje üstlenme, kariyerinizde yeni adımlar  atma etkilerine sahipsiniz.

YAY BURCU: Yeniay, sizin yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, medya, hukuk alanınızda oluşacak. 15 gün boyunca eğer bu alanlarda çalışıyorsanız,  yeni kararlar almaya açıksınız.

OĞLAK BURCU: Yeniay, sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Sevdiğiniz insanın parasal durumu ile ilgili güzel gelişmeler, kararlar ve başlangıçlar 15 gün boyunca gündeminizde olacak.

KOVA BURCU: 15 gün boyunca evlilikle ilgili önemli kararlar alabilir, sevdiğiniz insanın hayatına dair önemli kararların hayatınızı değiştirmesi gibi durumlarla karşılaşabilir, taşınma gibi işlerinizi gündemde tutabilirsiniz.

BALIK BURCU: Önümüzdeki 15gün boyunca, yeni bir işe başlama, yeni bir projeye başlama, yeni iş  teklifi alma, yada var olan işinizle ilgili yeni oluşumlara adım atma gibi konularda  şanslı etkiler altındasınız.