Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayatınızda başarı size kolay gelecek yalnız kolay tatmin olmayan yapınızla, başarıya ulaştığınızda farketmeyebilirsiniz. Mutlu ve güzel bir çevreniz olsun istiyorsunuz. Duygusal hayatınızda bir takım zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu sene, eğitim, seyahat fırsatlarınız yüksek olacak. Kendinizi geliştireceğiniz ve mutlu hissedeceğiniz bir yıl içindesiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün, venüs akrep burcuna geçecek, tutkularımız öne çıkmaya başlayacak. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde kıskanç, sahiplenici, şüpheci ve manipülatif davranabiliriz. Venüs akrep burcunda rahat etmediğinden, birebir ilişkilerimizde sorunlar yaşamaya açık olacağız. Müdanasız davranmaktan, ya hep, ya hiç tavrından, aşk, nefret ikileminden uzak durmamız yerinde olacak.  İş ve para alanlarımızda bazı değerlerin azaldığına şahit olabiliriz.

Koç Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda kuşkucu, baskıcı tavırlarınız ön plana çıkabilir. Yine kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Venüs özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Sevdiğiniz insan veya ortağınız üzerinde baskı kurmamaya ve kıskançlık yapmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu: Bugün, iş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız yalnız bu alanlarda dikkatli adımlar atmalısınız.

Yengeç Burcu: Venüs 3 hafta boyunca aşkla , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzelterek, güzelleştirecek. İlişkileriniz konusunda yönlendirici ve kıskanç davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.

Aslan Burcu: Ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurma dönemindesiniz.Yalnız tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa bir takım aksiliklere hazırlıklı olun.

Başak Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz yalnız bu alanlarda aksilikler de yaşamanız mümkün. Tutkularınızı ve duygularınızı kontrol edin.

Terazi Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Maddi konularda zorlanmalarınız da oluşabilir. Paylaşımcı davranışlar içerisine girmelisiniz.

Akrep Burcu: Venüs kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için harekete geçirecek. Özel ilişkilerinizde gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelmeye başlayacak. Israrcılıktan uzak durun.

Yay Burcu: Venüs sizin kadersel alanınıza giriyor. İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. Bu dönemde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilerleyecek. Kendi istekleriniz üzerine fazla yoğunlaşmayın ve insanları sıkmamaya gayret edin.

Kova Burcu: 3 haftalık bu dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi çok fazla ısrarcı ve baskıcı olmamak şartıyla dile getirebilirsiniz.

Balık Burcu: Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, hukuk ve eğitim alanlarınızı parlatacak yalnız az tanıdığınız veya tanımadığınız insanlara karşı daha nazik ve anlayışlı olmanız gereken bir 3 hafta içinde olacaksınız.