Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayata kaderci bir yaklaşımınız var ve bu bazen önemli fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. İş hayatınızda başarılı olacak, daha olgun ve yaşlı insanlardan destek göreceksiniz. Bu sene, yeni bir dönem için hazırlık yapmalısınız. Sıkılgan tavırlarınızı sevdiklerinize karşı iyi kontrol etmeye çalışın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay aslan etkisiyle başlıyoruz. Kararlarımızda kişiliğimizi ön plana çıkartabilir, kalbimizin sesine göre kararlar almaya müsait olabiliriz. Bugün, sabırsız tutumlar içinde olabilir, acele kararları devreye sokabiliriz. Çarşamba ve Perşembe günleri otorite figürleriyle çekişmeler ve bir takım sürtüşmeler oluşabilir. İlişkilerimize ve iletişimimize bu birkaç gün çok dikkat etmeliyiz. Cumartesi günü terazi burcunda bir yeniay oluşacak bu yeniay, özel hayatımızı, birebir ilişkilerimiz ve ortaklaşa yapılacak her tür iş fırsatını 15 gün boyunca hayatımıza taşıyabilir. Herkese iyi haftalar.

Koç Burcu: Haftaya eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapmanız mümkün. Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla duygusal olarak ateşli olacak, birbirinizi kolay etkileyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bu haftabaşı, işlerinizi evinizden halletmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda partneriniz davranışlarınızı eleştirebilir ve sizin kolay demoralize olmanıza neden olabilir.

İkizler Burcu: Haftaya iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız devrede olarak başlayacaksınız. Günlük koşturmalarınız sırasında aceleci tavırlarınız etrafınızdakilerin başını döndürebilir.

Yengeç Burcu: Parasal konularda bu haftabaşı acele kararlardan uzak durun. Yapmanız gereken işlerinizi ve halletmeniz gereken parasal konuları devreye sokabilirsiniz. İş alanlarınızda esnek bir gün geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizle beraber hareket edeceksiniz. Günlük koşturmalarınızda aceleci olmayın, çarpmalar, düşmeler, kalbinizin hızlı çarpması gibi etkiler altındasınız. Aile hayatınızda duygu değişimleriniz yüksek.

Başak Burcu: Bugün canınız pek fazla bir işle uğraşmak istemeyecek. Derin düşünceler, yalnız kalma arzusunuz yoğun olabilir. Parasal konularda mantıklı yaklaşımlarınız olacak. Yakın çevrenizden etkileniyorsunuz.

Terazi Burcu: Haftaya aktif  sosyal çevre ve arkadaşlık konularıyla başlayabilirsiniz. Hayatınıza dair yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar ama onlara karşı anlayışsız olmayın.

Akrep Burcu: Haftaya göz önünde olacağınız konularla, iş konularına odaklı bir şekilde başlayacaksınız. Sabırsız tavırlar sizi zor duruma sokabilir. İş hayatınızda, başka insanlara yardımınız devrede olabilir.

Yay Burcu: Haftaya dış ortamlarda bulunarak, daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek ve iş alanlarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Uzak yerlerde duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olacak.

Oğlak Burcu: Bugün ortak halledilecek para meselelerinizde aceleci ve sabırsız olmamaya çalışın. Bu hafta genel olarak iletişim halinde olacağınız insanlara karşı kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün partnerinize karşı sabırsız ve anlayışsız davranabilirsiniz. Bu hafta genel olarak, iş alanlarınızda maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak.

Balık Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınızdaki konularla veya sağlığınızla ilgili düzenlemelerle başlayacaksınız. İş ortamlarınızda sabırsızlığınız yüksek olacak, enerjinizi iyi kontrol etmeye çalışın.