Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; etkileyici tarzınızla girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmıyorsunuz. Herkes sizi seviyor ve bu sizin için çok önemli. Dostlarınız ve çevreniz sayesinde istediğiniz başarıyı elde edeceksiniz. Yalnız şansınızı küçümsemeyin ve hafife almayın. Bu sene, ortak para alanlarınız aktif olacak. Hayata bu kadar ciddi yaklaşmayın.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oluşan güneş-satürn kavuşumuyla önemli sorumluluklar kimliğimizi kısıtlayabilir. Herşeyi kontrol etmek ve etrafımızdaki herşeye el atmak isteyebiliriz. Sağlığımızda bir takım zorlanmalara da açık olabiliriz. Satürnden aldığımız etkiyle olaylara, insanlara karşı  ciddi yaklaşımlarımız söz konusu olacak.. Gün içinde hayatı biraz hafife almaya çalışalım.

Koç Burcu: Bu birkaç gün bir operasyon ya da ameliyat olma ihtimaliniz varsa ertelemeye çalışın. Ayrıca bir vergi ya da kredi konusu gündeminize gelecek. Her şeye rağmen ailenizdekilerden çok büyük destek göreceksiniz.  

Boğa Burcu: Özel hayatınızdaki insanın sorumlulukları ve ilişkiye bakış açısı, sizi epeyce zorlayacak. Ya da onun hayatına göre yapılacak programlar, bu dönemde sizin hayatınızla uyuşmuyor olacak.

İkizler Burcu: İş alanlarınızda sorumluluklarınız giderek artıyor. Kendinizi çok zorlayacağınız bu dönemde, belki nefes almak için kısa bir mola vermeniz gerekebilir. Yoksa sağlığınız işinizi yapmanıza izin vermeyebilir.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda üstlendiğiniz sorumluluklar, size belirli sınırlamalar getirebilir. Ya da çocuğunuzun sorumlulukları bugün size biraz ağır gelebilir. Önemli kararlara açık olun.

Aslan Burcu: Bu dönem, aile hayatınızda üstleneceğiniz sorumluluklar, sizi karamsarlığa sürükleyebilir. Hatta bu konuları ciddiye alıp hayatınızın merkezine alma durumunuz da olabilir.

Başak Burcu: yakın çevrenizdeki insanların sorumluluklarını da üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sizin üzerinizde bugün bir baskı yaratabilir. Planlı ve programlı atılacak her türlü adım sizi daha da rahatlatacak.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda üstlendiğiniz ve diğer maddi sorumluluklarınız bugün üzerinize üzerinize gelebilir. Kendinize yatırım yapmak isterken başkaları için sürekli fedakarlıklarda bulunmak sizi yoruyor.

Akrep Burcu: Hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar ve sorumluluklar bugün devrede olacak. Beden yorgunluğunuz bu dönem sizi epeyce zorlayabilir. Hayatı biraz hafife alın ve keyfini çıkarmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün başka insanların sorumlulukları, beklenmedik konu ve olayların sonuçlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karar vermekten kaçmayın ve işlerinizi ertelemeyin.

Oğlak Burcu: İş konularında ve özellikle özel hayatınıza dayalı konuşmalarda abartmamaya özen gösterin. Eski arkadaşlarınızdan haberler alma ya da onlarla bir araya gelme ihtimaliniz yüksek.

Kova Burcu: Bugün geleceğe yönelik bazı görüşmeleriniz olabilir.
Bu dönemde artan iş yoğunluğu sizi biraz bunaltarak, ağır sorumluluklar yükleyebilir. Sevdiğiniz işleri yapmaya çalışın.

Balık Burcu: Yeni bir işle uğraşmak veya yeni sorumluluklar almak isteyeceksiniz. Fakat öncelikle eski işlerinizi tamamlamakta fayda var. Önemli bir eğitim veya seyahat durumu sizi sıkıştırabilir.