Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; neşeli ve şiirsel yanınızla yaşamı dolu dolu yaşama derdindesiniz. Bu tarafınızı yakınlarınız ve arkadaşlarınız anlamakta zorlanabilirler. Devamlı değişmek ve farklı şeyler yaşama isteğinizi kontrol altına almalısınız. Dünyayı gezmek ve değişik hobiler edinmek sizin en büyük arzunuz. Bu sene, maddi konular ve iletişime dayanan her tür işinizden önemli sonuçlar alacaksınız.

Haftaya Bakış

Haftaya ay ikizler burcundayken iletişimimiz aktif bir şekilde başlayacağız. Bugün duygusal olarak doğru tahminler içinde olamayabiliriz. Salı günü ikizler burcunda öğlen saatlerinde oluşan dolunay, iletişime dayalı konularda bizi hassas ve biraz da huzursuz kılabilir. Ayrıca hayatımızdaki değişimler hızlanmaya başlayacak. Bu Cumartesi venüs oğlak burcunda gerileyecek. 40 gün boyunca ilişkilerimizde, maddi konularda bir takım aksilikler ve sorunlar yaşamaya hazır olmalıyız. Herkese iyi haftalar...

Koç Burcu: Bugün oldukça akıcı etkiler altındasınız. İletişim yanınız çok aktif olmasına rağmen, üzerinizde garip bir şekilde kimseyle temas haline geçmeme hissi olabilir. İlginç gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, kafanız ticaret alanlarınızda iyi çalışabilir veya önemli bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yine de maddi konularda üzerinizde bir tedirginlik oluşabilir.

İkizler Burcu: Bugün kişisel istekleriniz önemli olacak. Çevrenize ve ilişkilerinize karşı yüzeyselliğiniz ve duyarsızlığınız, ilişkinizde bazı sorunlara sizi hazırlayacak.

Yengeç Burcu: Bugün biraz enerjisiz ve isteksiz olabilirsiniz.Kafanıza takılan bir takım konuşmalar, gün içinde aklınıza geldikçe sizi zorlayabilir. Ailenize odaklanmak içinizi rahatlatabilir.

Aslan Burcu: Bugün oldukça enerjik olabilirsiniz. Toplantı ve görüşmelerinizde olumlu etkileriniz olabilir. Sosyal ortamlar veya özel hayatınız arasındaki gitgelleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.

Başak Burcu: Bugün iş sorumluluklarınız artacak. Ailenizle, sosyal ortamlar arasındaki dengede bir takım sapmalar olabilir. Parasal konularda kendinizi iyi hissedecek, yapacağınız işlerin karşılığını göreceksiniz.

Terazi Burcu: Gününüze dış etkenlere ve insanlara bağlı olarak başlayacaksınız. Araştırma ve eğitim konuları gündeminizde olacağı gibi, seyahatlar ve hukuki konular hayatınızın merkezinde olabilir.

Akrep Burcu: Bugün ailenizin veya sevgilinizin ortaklaşa maddi konuları gündeminizde olabilir. İçsesiniz sizi önemli olaylar konusunda uyarabilir ve siz bu uyarı doğrultusunda bir yol izleyebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün  ortaklaşa işleriniz veya özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Çevrenizden veya arkadaşlarınızdan alacağınız destekle nasıl davranmanız gerektiğine dair bir fikriniz oluşabilir.

Oğlak Burcu: Bugün iş, hizmet alanlarınızdaki oluşumları hızlandırarak haftayı başlatabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını görmek istemeniz çok normal ama sizin herhangi bir soruna tahammülünüz olmayacak.

Kova Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen alanlarınızda ve aşk hayatınızda dış kaynaklardan güzel etkiler görebilirsiniz.Yine de yarın bu alanlarınızda oluşacak dolunayın streslerini  bugün itibariyle üzerinizde hissetmeniz mümkün.

Balık Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızdaki olaylar daha fazla ön planda olabilir. Canınız işe gitmek istemeyebilir veya işlerinizi evinizden yürütmek isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda streslere dikkat.